Sådan fodrer du din hund bedst!

Hundefodernørd Ann-Kristin Meyer bliver interviewet af Lea Nor, hvor de går i dybden med, hvordan du bedst fodrer din hund. Er det bedst med råt kød, tørkost, vådfoder eller andet? Og hvad med overvægt og gigt? Har din hund stres eller er den reaktiv? Måske foderændring er løsningen?

Professionel hundefodernørd Ann-Kristin Meyer fortæller om, hvordan du bedst fodrer din hund. 

Der findes så mange meninger om hundefoder, som der er hår på en hund. Om man spørger sin hundetræner, dyrlæge, sin hundeglade nabo eller sin arbejdskollega, som tilfældigvis er hundeopdrætter, så kan man være sikker på, at man får et velment råd om, hvad man skal fodre sin firbenede ven med. Nogle af disse råd er mere velbegrundede end andre, og nogle baseres mere på religion end på videnskab.

Hundefodring kan for mange hundeejere føles som en jungle at bevæge sig rundt i. Dette foredrag skal hjælpe dig ud af junglen. Du kommer rent faktisk til at LÆRE noget om hundens ernæring, da der ikke bliver disket op med færdige konklusioner, som i bedste tilfælde resulterer i deltagernes genkaldelse. Du bliver præsenteret for dét, der ligger til grund for den viden, vi i dag har om hundes ernæring.

Hvis du er indstillet på at aktivere dine hjerneceller og er åben for ny læring, så vil du bl.a. lære om hundens ernæringsmæssige behov, forskellige fodringsformer og næringsstoffer i hundens foder. Derudover vil du blive klogere på hundens tarmmiljø og betydningen for hundens sundhed – fysisk og mentalt, om overvægt, den evige debat om hvorvidt hunden skal fodres som en ulv eller ej samt ernæringens betydning for hundens adfærd.

Mange hunde lider af overvægt, vitaminmangel, allergi eller andet som skyldes fodringen. Så lad os hjælpe dig og din hund.


Emner vi kommer ind på:

 • Hundefodring handler om mere end bare mad til hunden...
 • Svaret på hvordan du bedst fodrer din hund
 • forskellige fodringsformer og næringsstoffer i hundens foder
 • Ann Kristin deler hvordan hun fodrer sine egne hunde.
 • Hundens tarmmiljø og betydningen for hundens sundhed – fysisk og mentalt
 • Nej, din hund er ikke en ulv
 • Foder er et følsomt emne
 • Har din hund stres eller er reaktiv? Måske foderændring er løsningen?
 • Overvægt og gigt
 • kødædende carnivorer eller altædende omnivorer
 • Råt eller kogt
 • Tørkost eller råtfoder
 • Barf er det svært?

 

Præsentation af Ann Kristin

Ann-Kristin Meyer er stud.MSc i Animal Science med speciale i hundeernæring - eller sagt på en anden måde: professionel hundefodernørd. Hundeernæring er hendes passion, og hun er af den overbevisning, at hundefodring handler om mere end bare at forsyne hunden med energi og nødvendige næringsstoffer. Hun er desuden uddannet hundeinstruktør og har selv to golden retrievere.
 
Hendes mission er at hjælpe så mange som muligt til at blive klogere på ernæring til hunden, så vi kan byde vores hund et endnu bedre liv end den allerede har.
 
...because nutrition matters!


Hvad er inkluderet?

85 minutters interview med Ann-Kristin inddelt i 5 temaer. Lea Nor interviewer hende, og de går blandt andet går i dybden med, hvordan du bedst fodrer din hund, overvægt og gigt, samt hvordan foder kan hjælpe din hund, hvis den har stress, er reaktiv, træt, har allergi eller andet. Måske foderændring er løsningen for jer?

Overlevelse versus trivsel

Svaret på hvordan du bedst fodrer din hund

Sådan fodrer Ann-Kristin sine egne hunde

Er din hund kødædende carnivorer eller altædende omnivorer?

Spørgsmål fra medlemmerne

STREAMING DER GIVER POTE

De bedste serier om hunde, træning, adfærd og hundesport - samlet på ét sted. 

Bliv medlem af HundeTV og få adgang til alle videoserierne PLUS ny serie hver måned.

MÅNEDSABONNEMENT

79kr.

pr. måned

Ingen binding - nem opsigelse

Vilkår gælder.

Nemt og lige til for hundeejere på alle niveauer

ÅRSABONNEMENT

790kr

pr. år (2 mdr. GRATIS)

Ingen binding - nem opsigelse

Vilkår gælder.

Nemt og lige til for hundeejere på alle niveauer