Vores baggrund Hunde og hundetræning har altid været en stor del af vores liv. Hundene er en naturlig del af friluftslivet og i hjemmet som en del af familien. Vi har i dag tilsammen 12 hunde af forskellige racer. Vi er uddannet og certificeret hundetrænere og har undervist flere tusinde hunde - alt fra familiehunde, sportshunde, jagthunde og specialsøgshunde. Til dagligt underviser vi og uddanner professionnelle hundeinstruktører og hjælper større hundeorganisationer med uddannelser og undervisning. Vores liv og hjerter er på alle måder fyldt med hunde.Vidensbegærlig

Vi er nysgerrige af sind og arbejder på altid at være åbne for ny læring. Vi videreuddanner os derfor løbende og holder os opdateret med den nyeste viden og forskning indenfor området hund og træning. Vi er fascineret af adfærd og læring og passioneret omkring at bringe innovative og videnskabelig baseret løsninger til hunde og deres ejere. Evnen til at være kreative og teste nye ideer og fejle uden at gå i stykker er en vigtig del af vores hundefamilie.

Læs om vores tilgang til hundetræning HER >


vidensbegærlige

 
Positiv træning

Vi bruger ikke kun positive metoder fordi vi er empatiske og ordenlige mennesker. Vi bruger positiv forstærkning og evidensbaseret træning fordi vi forstår historien bag traditionel  "straf" og tvang i træningen. HundeTV's tilgang er mere effektiv på alle måder. Vi forstår hundene og er opdateret med den nyeste viden og forskning på området. 

Læs mere om vores træningsmetoder og det vi kalder bæredygtig hundetræning HER >


Vi har givet et løfte til vores kunder, til hundene og til os selv – vi vil altid undervise og inspirere med de nyeste metoder indenfor positiv hundetræning.


Ligeværdighed

En hund er ikke bare en hund. Det er et individ med en personlighed og følelser. Det er et familiemedlem, din bedsteven og makker i træningen. Hunden skal forståes og behandles som et individ - som en makker - som et familiemedlem. Vi tror på, at vi er stærkere sammen. 

Disse hjørnestene influerer, hvordan vi relaterer til hundene, hundejerne, naturen og verden omkring os og hvad der er vigtigt i livet. Gensidig respekt og forståelse.


ligeværdighed

 

Naturen

Hundene holder os tæt på naturen. De er lever i nuet og er aldrig fordømmende. Hundene inviterer os med ud i den danske nature og opleve med et åbent hjerte. I hundenes hjerter og i naturen er der altid plads til alle.


Fællesskabet

Vi ønsker at skabe et fælleskab af hundejere og trænere der træner med positiv forstærkning og som forstår værdien i at samarbejde og at diskutere træning og videnskaben bag træningsmetoderne.


naturen

VORES MISSION


Vi underviser og inspirerer indenfor feltet hundetræning via gennemtestet læringsprogrammer, hundeserier og uddannelser. Vi underviser alle hundeejere på alle niveauer - fra hardcore konkurrenceudøvere, passionerede fagnørder, til sprøde nybegyndere, som lige har fået deres første hund. 

 

vand vision

OM OS

Vi er stifterne bag HundeTV, og vi er alle tre veluddannede hundetrænere med en stor viden om adfærd og læring. Vi bruger udelukkende positive og de mest progressive metoder indenfor hundetræning.

Vi træner alle tre og underviser indenfor hundesport såsom PH (Politihunde Foreningens Program), specialsøg, spor, LP (Dansk Kennel Klubs lydighedsprogram), hyrdning (får), agility og Rally lydighed.

Udover os selv, har vi personligt håndplukket nogle af Danmarks dygtigste hundeeksperter, dyrlæger og adfærdsbehandlere. De er sammen med os klar til at hjælpe og inspirere på HundeTV hver måned. 

Hos os garanteret tårn høj faglighed og effektiv træning med positive metoder.

VORES MEST POPULÆRE GRATIS VIDEOER, TIPS & TRiCKS 

 VI SAMARBEJDER MED EKSPERTERNE I DANMARK