BLIV MEDLEM AF HUNDETV

...og om 1 minut kan du være i gang med at forbedre din træningsrelation med hunden med simple tips som hele familien kan lære.

HundeTV er for dig som gerne vil have en hund som mestrer hverdagslivet. Om du har brug for at lære hunden at være alene hjemme, hilse pænt på gæster, stoppe med at gø, gå pænt i snor, så er HundeTV stedet hvor du får hjælp til at træne din bedste ven til at være den makker, du drømte om.

# ny træning hver måned

# 1000+ kursister

# ubegrænset adgang til 250+ videoer

# Q&A LIVE hver måned

Første 7 dage er gratis. Herefter 129,- pr md. Ingen binding.

Prøv 7 dage GRATIS
golden på ryggen

TRÆNING FOR ALLE UANSET NIVEAU

Med en Ipad, mobil eller computer kan du hjemme i stuen eller på gåturen træne din hund sammen med os, mens vi på video guider dig gennem træningen i et tempo og på et sprog alle kan være med på.

Vi giver dig den røde tråd, så du ved hvor og hvordan, du skal starte med netop din hund eller hvalp. Du kan også springe rundt og gennemgå materialet, som du vil, da du har adgang til det hele 24/7.

Det er nem og simpelt online hundetræning, der med garanti virker.

 

 

FAST 15 % RABAT HOS WWW.JUSTBEDOG.COM


 

DET FÅR DU MED HUNDETV

Hvad hvis vi kan få en hund som elsker at samarbejde med os, høre efter hvad vi siger og være vores bedste ven uden, at vi behøver at skælde ud eller korrigere? Det er præcis, hvad vi efterstræber hver dag, når vi laver nye træningsvideoer og kurser. Positiv træning som ikke bare virker, men samtidigt styrker relationen, tilliden og samarbejdet.

Hver eneste måned får du månedens træning og videoer, hvor vi gennemgår træningen trin for trin, så det føltes som om vi står på træningspladsen sammen. Hver måned har vi også LIVE Q&A hvor du kan spørge os direkte om månedens tema og få hjælp til din hundetræning. 

Når du melder dig ind i HundeTV får du adgang til alt materialet inklusiv den komplette hvalpe- og hundetræningsmanual, serier og videoer med lavpraktiske anvisninger, konkrete skabeloner, tjeklister, quizzer og trin-for-trin-guides. 

Udover os selv (Tanja, Lea og Christina) har vi håndplukket et stærkt team med nogle af Danmarks bedste hundeeksperter, dyrlæger og adfærdsbehandlere. De er klar til at hjælpe og inspirere hver måned. Du får den nyeste viden om træning, hunde og sundhed - og genveje til gode hundevaner serveret på en lettilgængelig måde. 

EVIDENSBASERET POSITIV HUNDETRÆNING FOR ALLE

- træning der skaber en stærkere relation 

Adgang til alle videoer og materiale med Christina, Lea og Tanja samt dyrlæger og adfærdsbehandler (250+ videoer)

+ NYT INDHOLD HVER MÅNED!

LUKKET FACEBOOKGRUPPE

Adgang til vores inspirerende facebookgruppe, hvor du sammen med andre medlemmer flittigt kan dele jeres udvikling - og hjælpe, støtte og inspirere hinanden. Vi (Tanja, Lea og Christina) følger også med og besvarer også spørgsmål.

LIVE UDSENDELSER

 Deltage i live udsendelser i facebookgruppen med specifikke emner 1 gang om måneden. Udsendelserne dækker aktuelle emner såsom "Træn din hund rolig" og "Lær din hund at takle svære hundemøder" etc. Udsendelserne optages og kan til enhver tid genses.

15% RABAT PÅ WEBSHOPPEN

Som medlem får du fast 15% rabat PLUS særtilbud på www.justbedog.com 

 

 

10 % RABAT HOS HUNDEFODERNØRDEN

Rabatten gælder ernæringsplaner, fodertjek og telefon- og mailkonsultation.Optimalt hvis du ønsker:

2Endelig at få et trygt træningssted med en praktisk og positiv tilgang, der er både erfarings- og evidensbaseret.

2At få redskaberne til at opbygge et stærk bånd og træningsrelation til din hund med et gennemtestet træningsprogram, der med garanti virker.

2At spare tid og penge på hundetræning der ikke virker. Lær at gøre det rigtigt fra starten og få styr på fundamentet.

2Svar på dine løbende spørgsmål – uden at skulle betale en hundetræner hver gang, du kommer i tvivl.

2Træning når det passer dig (og hunden). Du kan træne hjemme, på gåturen, i haven eller hvor du vil, og når du vil. Ideelt til en travl og krævende hverdag.

barn og hund

⬇️SE HVAD VORES KUNDER SIGER ⬇️

 • HundeTV

  “Jeg har en hund på knap 2 år. Intet træning har virket, og jeg kunne ikke få kontakt med ham lige meget, hvad jeg gjorde. Men nu har jeg fulgt jeres træning i 2 dage, og allerede nu kan jeg se en kæmpe forskel. Han elsker det bare!”

 • HundeTV

  “Har fået trænet indkald med min Molly på 1,5 år og det fungerer. Er et ret stolt af hende og mig selv. Nu skal der kigges på videoer med leg og indkalds-lege🤩 Så glad for at jeg meldte mig til hos jer😃 Hun er også mere rolig nu fordi vi får trænet👌”

 • HundeTV

  “Er helt vilde med jeres videoer og viden om de forskellige hunde. Jeg vil bruge jeres viden på min egen hvalp på 9 uger. Glæder mig til at gå igang💪❤️”

 • HundeTV

  “Har set videoerne med mental træning. Vil sige at det har virkelig givet “pote”. Har i de sidste 3 dage har vi gået i vores egen “boble”, når min hund og jeg har gået tur. Jeg skal lære at stole på min hund, da mit mål er, at vi en dag kan gå en tur uden snor. Jeg er sikker på at det nok skal komme. Stor ros til jer og jeres team.”

 • HundeTV

  “Tak for en hyggelig undervisning på jeres plads i dag; vi var nogle af de heldige, der fik lov at prøve. I er meget dygtige og virkelig gode til at få alle med! I får det til at virke overskueligt og nemt for #almindelige" mennesker at træne med hunden 🐾💛”

Jeg kan helt klart anbefale HundeTV til alle. Hvis jeg ikke havde HundeTV, ved jeg ikke hvordan det var gået med Gurli og jeg. Hvis jeg ikke havde haft et sted jeg kunne læse og se og forstå noget mere om min hund, så havde jeg været helt fortvivlet og modløs.

- Mie Lyck Abildskov

Jeg vil anbefale HundeTV til dem, der lige har fået hvalp - men også garvede hundejere og instruktører. Jeg kan godt lide at HundeTV kommer med en "opskrift", man nemt kan følge til fx gå pænt i snor. HundeTV har hjulpet mig med at få struktur på min træning. Øvelserne er bygget rigtigt godt op og de indlæres i små trin. 

- Anja Heinze Skov

MÅNEDSMEDLEM ELLER ÅRSMEDLEM

Uanset hvad du vælger, får du med det samme adgang til vores gennemtestet og komplete træningsprogram for alle niveauer.

Medlemskabet fornyes automatisk efter den valgte periode er slut. Du kan når som helst og nemt opsige fornyelsen af medlemsskabet. Ingen skjulte gebyrer.

OBS! Er du medlem af Dansk Kennel Klub får du 10 % rabat.

Skriv til os på hello@hundetv.dk så får du tilsendt en speciel rabatkode

MÅNEDSMEDLEM

129 kr.

pr måned - inkl. moms - ingen binding

 Adgang med det sammen til 250+ træningsvideoer

10 % rabat på alle dine køb i webshoppen Just Be Dog

Nye videoer hver måned

Masser af træningstips og -tricks

Adgang lukket facebookgruppe kun for medlemmer

Live udsendelser i den lukkede gruppe med vigtige emner 1 gang pr md

Særtilbud på webshoppen 

 

EFTER 3 MÅNEDERS MEDLEMSSKAB

Rabat på udvalgte live kurser og foredrag

Rabat hos vores samarbejdspartnere adfærdsbehandler Karina de Fries og Hundefodernørden

Bedste værdi

ÅRSMEDLEM

1290 kr.

pr år - inkl. moms - ingen binding

 

 Du får 2 måneders rabat hvert år

Adgang med det sammen til 250+ træningsvideoer

10 % rabat på alle dine køb i webshoppen Just Be Dog

Nye videoer hver måned

Masser af træningstips og -tricks

Adgang lukket facebookgruppe kun for medlemmer

Live udsendelser i den lukkede gruppe med vigtige emner 1 gang pr md

Særtilbud på webshoppen 

 

EFTER 3 MÅNEDERS MEDLEMSSKAB

Rabat på udvalgte live kurser og foredrag

Rabat hos vores samarbejdspartnere adfærdsbehandler Karina de Fries og Hundefodernørden

Se hvordan du nemt kan opsige dit medlemsskab her > https://www.hundetv.dk/opsig-hundetv-medlemsskab

 

FIND SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL HER: 

Trækker i pengene automatisk og hvornår bliver de trukket?

Vi trækker pengene på dit kort på dén dag, hvor du har tilmeldt dig medlemskabet. Betalingen sker fortløbende og automatisk via dit tilmeldte kort, indtil du ønsker at opsige aftalen (når som helst).

Er der også videoer om hvalpe og hvalpetræning?

Som en del af BASISpakken får du en komplet hvalpepakke. Den indeholder alt det, vi selv ønskede, at vi havde adgang til, da vi fik vores første hvalp. 

Pakken er også helt perfekt da hvalpe og hunde lærer bedst uden forstyrrelser og i trygge vante omgivelser.

Hvordan fungerer medlemsskabet i praksis?

1. START: Læg den ønskede “medlemspakket” i kurven, og betal den første periode

2. BRUG: Log på læringsplatformen, og se præcis de videoer og det materiale, du ønsker, og deltag i alle de ønskede medlemsaktiviteter (NUL BINDING)

3. STOP: Meld dig ud med ét klik (NUL OPSIGELSESPERIODE). Opsiger du eksempelvis 10 dage efter sidste abonnementsbetaling, har du fortsat adgang til alt i de resterende 20 dage.

Kan jeg nemt afmelde mig igen?

Ja, du kan når som helst melde dig ud igen. Og opsiger du eksempelvis 10 dage efter sidste abonnementsbetaling, har du fortsat adgang til alt i de resterende 20 dage.

Se hvordan du melder dig ud her: https://www.hundetv.dk/opsig-hundetv-medlemsskab

OBS hvis linket ikke virker kan du blot kopiere adressen

Hvem er BASISpakken relevant for?

BASISpakkens videoer og redskaber er relevante for alle hvalpe og hunde - uanset alder, race og træningsniveau.

Programmet er specifikt sammensat, så det passer til alle hundejere, som ønsker en glad, sund og velstimuleret familiehund. Det er et komplet program med trin for trin videoer, hvor vi guider og giver konkrete og praksisnære løsninger – uden at overvælde – og uden at du skal igennem noget, der er irrelevant for dig og din hund.

Se det som din egen personlige hundetræner, der altid har den rette træningsløsning og kan give konstruktiv feedback, velfortjent ros og svar på hundetræningsrelaterede spørgsmål. 

Du kan træne hjemme, på gåturen, i haven eller hvor du vil, og når det passer dig. Pakken er ideelt til en travl og krævende hverdag.

Kommer der løbende nyt materiale?

Der er altid nyt og spændende materiale på HundeTV og der tilføjes nye serier og videoer hver måned! 

Derudover har du mulighed for at deltage i live online udsendelser i facebookgruppen med specifikke emner 1 gang om måneden. Udsendelserne dækker aktuelle emner såsom "Træn din hund rolig" og "Lær din hund at takle svære hundemøder" etc. Udsendelserne optages og kan til enhver tid genses i gruppen.

Med BASISpakken får du en glad, sund og veltrænet hund, der vil elske at træne og være sammen med dig.

Hvad sker der når jeg køber et medlemsskab?

 Straks du har indmeldt dig, får du tilsendt login til basis medlemspakken med alle de fordele, der hører til.

Vi hjælper dig derefter godt i gang med at starte træningen med din hvalp, teenager eller voksne hund.

+250 videoer der gør dit hundeliv  lettere og opbyg en godt fundament med evidensbaseret, positiv og praktisk træning i en travl hverdag. 


# NY træning hver måned

# 1000+ kursister

# 250+ videoer

# Q&A LIVE hver måned

KUN 129kr/måned 

Prøv 7 dage GRATIS
Kopi af Tilføj en underoverskrift (2)

VORES MEST POPULÆRE GRATIS VIDEOER, TIPS & TRiCKS