Hund360s

HUNDETV

Frustreret over hundetræning der ikke rigtig gør en forskel?

Med vores online hundeklub får du etisk og evidensbaseret træning der virker.

 PRØV 7 DAGE GRATIS MEDLEMSLOGIN

HVAD ER HUNDETV?

HundeTV er en videobaseret hundeklub, der forbedrer træningsrelationen med hunden med simple tips som hele familien kan lære.

Det er for dig, som gerne vil have en hund som mestrer hverdagslivet. Om du har brug for at lære hunden at være alene hjemme, hilse pænt på gæster, stoppe med at gø, gå pænt i snor, så er HundeTV stedet hvor du får hjælp til at træne din bedste ven til at være den makker, du drømte om.

# ny træning hver måned

# 1000+ kursister

# ubegrænset adgang til 250+ videoer

# Q&A LIVE hver måned

Første 7 dage er gratis. Herefter 129,- pr md. Ingen binding.

Prøv 7 dage GRATIS
Computer skærm PRO indhold

 

 

 

"Jeg kan helt klart anbefale HundeTV til alle.

Hvis jeg ikke havde HundeTV, ved jeg ikke hvordan det var gået med Gurli og jeg.

Hvis jeg ikke havde haft et sted jeg kunne læse, se og forstå noget mere om min hund, havde jeg været helt fortvivlet og modløs."

 

Mie Lyck Abildskov, Medlem af HundeTV

 

 

 

HVORDAN FUNGERER HUNDETV?

Med en Ipad, mobil eller computer kan du hjemme i stuen eller på gåturen træne din hund sammen med os, mens vi på video guider dig gennem træningen i et tempo og på et sprog alle kan være med på.

Vi giver dig den røde tråd, så du ved hvor og hvordan, du skal starte med netop din hund eller hvalp. Du kan også springe rundt og gennemgå materialet, som du vil, da du har adgang til det hele 24/7.

Som medlem har du adgang til alle kurser og videoer. Hver måned bliver der udgivet en ny serie med det mest relevante emne.

Du bestemmer selv, hvor længe du vil fortsætte med HundeTV. Du kan til hver en tid selv nemt opsige fornyelsen af medlemsskabet. Ingen skjulte gebyrer.

Det er nem og simpelt online hundetræning, der med garanti virker.

ER HUNDETV DET RIGTIGE FOR MIG?

Hvis du ønsker at træne din hvalp eller hund med de nyeste metoder, mens I har det sjovt sammen og relationen styrkes, kan vi med garanti sige, at HundeTV er for dig og din hund. 

Vores medlemmer falder ofte ind i en af disse tre kategorier:

NYE OG ERFARNE HVALPE OG HUNDEEJERE

Er dit mål at få den bedste hvalpestart eller at lære din hund at gå pænt i snor, ikke at hoppe op, stoppe med at gø, at være alene hjemme eller andet? Uanset om du er ny hundeejer eller erfaren vil HundeTV sikre dig, at du får den bedste træning og hjælp.

HUNDESPORTS ENTUSIASTER

Passionerede hundenørder, Rally udøvere, LP udøvere, brugshunde entusiaster, HTM og Freestyle elskere og alle I andre hundesportsfolk! Hvis du er klar til at få teknikkerne og få styr på belønnings- og grundfærdighederne vil HundeTV lære dig at blive skarpere og endnu dygtigere, så du kan opnå det du drømmer om.

PROFESSIONELLE HUNDETRÆNERE

Er du professionel hundetræner og underviser andre og savner inspiration og ønsker at være opdateret med den nyeste viden om hunde, læring og adfærd så er HundeTV designet til dig. HundeTV er dit opslagsværk hvor du kan blive inspireret, få viden og blive en del af et hundenetværk. Slut med at være alene.

⬇️DERFOR ER MEDLEMMERNE VILDE MED HUNDETV ⬇️

 • HundeTV

  “Jeg har en hund på knap 2 år. Intet træning har virket, og jeg kunne ikke få kontakt med ham lige meget, hvad jeg gjorde. Men nu har jeg fulgt jeres træning i 2 dage, og allerede nu kan jeg se en kæmpe forskel. Han elsker det bare!”

 • HundeTV

  “Har fået trænet indkald med min Molly på 1,5 år og det fungerer. Er et ret stolt af hende og mig selv. Nu skal der kigges på videoer med leg og indkalds-lege🤩 Så glad for at jeg meldte mig til hos jer😃 Hun er også mere rolig nu fordi vi får trænet👌”

 • HundeTV

  “Er helt vilde med jeres videoer og viden om de forskellige hunde. Jeg vil bruge jeres viden på min egen hvalp på 9 uger. Glæder mig til at gå igang💪❤️”

 • HundeTV

  “Har set videoerne med mental træning. Vil sige at det har virkelig givet “pote”. Har i de sidste 3 dage har vi gået i vores egen “boble”, når min hund og jeg har gået tur. Jeg skal lære at stole på min hund, da mit mål er, at vi en dag kan gå en tur uden snor. Jeg er sikker på at det nok skal komme. Stor ros til jer og jeres team.”

 • HundeTV

  “Tak for en hyggelig undervisning på jeres plads i dag; vi var nogle af de heldige, der fik lov at prøve. I er meget dygtige og virkelig gode til at få alle med! I får det til at virke overskueligt og nemt for #almindelige" mennesker at træne med hunden 🐾💛”

Jeg kan helt klart anbefale HundeTV til alle. Hvis jeg ikke havde HundeTV, ved jeg ikke hvordan det var gået med Gurli og jeg. Hvis jeg ikke havde haft et sted jeg kunne læse og se og forstå noget mere om min hund, så havde jeg været helt fortvivlet og modløs.

- Mie Lyck Abildskov

Jeg vil anbefale HundeTV til dem, der lige har fået hvalp - men også garvede hundejere og instruktører. Jeg kan godt lide at HundeTV kommer med en "opskrift", man nemt kan følge til fx gå pænt i snor. HundeTV har hjulpet mig med at få struktur på min træning. Øvelserne er bygget rigtigt godt op og de indlæres i små trin. 

- Anja Heinze Skov

HVAD FÅR JEG HVER MÅNED?

 Hver måned får du en ny hundeserie med et relevant emne for både hvalpen, familiehunden og sportshunden. Udover den nye serie har du altid ubegrænset adgang til alt materialet på HundeTV. Det betyder at du kan se og gense over 250 videoer med den nyeste viden og træning.

Udover videomaterialet får du også dette:

EVIDENSBASERET POSITIV HUNDETRÆNING FOR ALLE

- træning der skaber en stærkere relation 

Adgang til alle videoer og materiale med Christina, Lea og Tanja samt dyrlæger og adfærdsbehandler (250+ videoer)

+ NYT INDHOLD HVER MÅNED!

LUKKET FACEBOOKGRUPPE

Adgang til vores inspirerende facebookgruppe, hvor du sammen med andre medlemmer flittigt kan dele jeres udvikling - og hjælpe, støtte og inspirere hinanden. Vi (Tanja, Lea og Christina) følger også med og besvarer også spørgsmål.

LIVE UDSENDELSER

 Deltage i live udsendelser i facebookgruppen med specifikke emner 1 gang om måneden. Udsendelserne dækker aktuelle emner såsom "Træn din hund rolig" og "Lær din hund at takle svære hundemøder" etc. Udsendelserne optages og kan til enhver tid genses.

15% RABAT PÅ WEBSHOPPEN

Som medlem får du fast 15% rabat PLUS særtilbud på www.justbedog.com 

 

 

10 % RABAT HOS HUNDEFODERNØRDEN

Som medlem af HundeTV får du rabat hos vores samarbejdspartner Hundefodernørden. Rabatten gælder ernæringsplaner, fodertjek og telefon- og mailkonsultation.HVEM UNDERVISER PÅ HUNDETV?

HundeTV ledes af Tanja, Lea og Christina som også er dine primære undervisere. Vi er stifterne af Hund360 og ledere af uddannelserne PRO og STEP UP. 

Vi har, udover os selv, håndplukket et stærkt team med nogle af Danmarks bedste hundeeksperter, dyrlæger og adfærdsbehandlere. De er sammen med os klar til at hjælpe og inspirere hver måned. 

Vi tror på at alle skal have adgang til de bedste undervisere og specialister uanset geografi og økonomi. 

team hund360 står op

 

 

FAST 15 % RABAT HOS WWW.JUSTBEDOG.COM


 

OPTIMALT HVIS DU ØNSKER:

 

2Endelig at få et trygt træningssted med en praktisk og positiv tilgang, der er både erfarings- og evidensbaseret.


2At spare tid og penge på hundetræning der ikke virker. Lær at gøre det rigtigt fra starten og få styr på fundamentet.


2Svar på dine løbende spørgsmål – uden at skulle betale en hundetræner hver gang, du kommer i tvivl.


2Træning når det passer dig (og hunden). Du kan træne hjemme, på gåturen, i haven eller hvor du vil, og når du vil. Ideelt til en travl og krævende hverdag.

barn og hund

MÅNEDSMEDLEM ELLER ÅRSMEDLEM?

Uanset hvad du vælger, får du med det samme adgang til vores gennemtestet og komplete træningsprogram for alle niveauer.

Medlemskabet fornyes automatisk efter den valgte periode er slut. Du kan når som helst og nemt opsige fornyelsen af medlemsskabet. Ingen skjulte gebyrer.

OBS! Er du medlem af Dansk Kennel Klub får du 10 % rabat.

Skriv til os på hello@hundetv.dk så får du tilsendt en speciel rabatkode

MÅNEDSMEDLEM

129 kr.

pr måned - inkl. moms - ingen binding

 Adgang med det sammen til 250+ træningsvideoer

15 % rabat på alle dine køb i webshoppen Just Be Dog

Nye videoer hver måned

Masser af træningstips og -tricks

Adgang lukket facebookgruppe kun for medlemmer

Live udsendelser i den lukkede gruppe med vigtige emner 1 gang pr md

Særtilbud på webshoppen 

 

EFTER 3 MÅNEDERS MEDLEMSSKAB

Rabat på udvalgte live kurser og foredrag

Rabat hos vores samarbejdspartnere adfærdsbehandler Karina de Fries og Hundefodernørden

Bedste værdi

ÅRSMEDLEM

1290 kr.

pr år - inkl. moms - ingen binding

 

 Du får 2 måneders rabat hvert år

Adgang med det sammen til 250+ træningsvideoer

15 % rabat på alle dine køb i webshoppen Just Be Dog

Nye videoer hver måned

Masser af træningstips og -tricks

Adgang lukket facebookgruppe kun for medlemmer

Live udsendelser i den lukkede gruppe med vigtige emner 1 gang pr md

Særtilbud på webshoppen 

 

EFTER 3 MÅNEDERS MEDLEMSSKAB

Rabat på udvalgte live kurser og foredrag

Rabat hos vores samarbejdspartnere adfærdsbehandler Karina de Fries og Hundefodernørden

VORES 4 VIGTIGSTE SPØRGSMÅL 🐶

Hvad er HundeTV?

HundeTV er kvalitets hundetræning på abonnement. Vi har mere end 250+ videoer og foredrag. 

Hver måned har vi også LIVE Q&A hvor du kan spørge os direkte om månedens tema og få hjælp til din hundetræning. 

Når du melder dig ind i HundeTV får du adgang til alt materialet inklusiv den komplette hvalpe- og hundetræningsmanual, serier og videoer med lavpraktiske anvisninger, konkrete skabeloner, tjeklister, quizzer og trin-for-trin-guides. 

Medlemsskabet vil altid have en værdi på minimum 15.000kr (ja det er meget). Vi har så mange kvalitets kurser og videoer at dette er HundeTV's reelle værdi - og der kommer nye kurser hver måned, som vi gennemgår trin for trin, så det føltes som om, at vi står på træningspladsen sammen.


Hvad koster HundeTV?

HundeTV koster 129 kr. pr. måned eller 1290kr for et års medlemsskab.  Denne pris dækker altså alt – ingen skjulte gebyrer her!

Vi trækker pengene på dit kort 7 dage efter du har tilmeldt dig. Betalingen sker fortløbende og automatisk via dit tilmeldte kort, indtil du ønsker at opsige aftalen (når som helst).

Kan jeg nemt opsige mit medlemsskab?

Ja. Selvom HundeTV er en abonnementsordning, har vi ingen binding. Du kan når som helst melde dig ud igen. Og opsiger du eksempelvis 10 dage efter sidste abonnementsbetaling, har du fortsat adgang til alt i de resterende 20 dage.

Se hvordan du melder dig ud her: https://www.hundetv.dk/opsig-hundetv-medlemsskab

 

Hvordan fungerer medlemsskabet i praksis?

1. START: Læg den ønskede “abonnementsløsning (månedsabonnement eller årsabonnement) i kurven, og betal den første periode

2. BRUG: Log på læringsplatformen, og se præcis de videoer og det materiale, du ønsker, og deltag i alle de ønskede medlemsaktiviteter (NUL BINDING)

3. STOP: Meld dig ud med ét klik (NUL OPSIGELSESPERIODE). Opsiger du eksempelvis 10 dage efter sidste abonnementsbetaling, har du fortsat adgang til alt i de resterende 20 dage.