Verdensmester i hverdagen


Få vores komplete hundetræningsguide til hvalpen og hunden

eller dyk selv ned i +450 videoer fra kun 129 kr./md
PRØV 7 DAGE GRATIS MEDLEMSLOGIN

HVAD ER HUNDETV HVERDAGSMESTER?

HundeTV HVERDAGSMESTER er for dig, som gerne vil have en hund som mestrer hverdagslivet. Om du har brug for at lære hunden at være alene hjemme, hilse pænt på gæster, stoppe med at gø, gå pænt i snor, så er HundeTV HVERDAGSMESTER stedet, hvor du får hjælp til at træne din bedste ven til at være den makker, du drømte om.

# ny træning hver måned

# +1000 kursister

# ubegrænset adgang til +450 videoer

# Q&A LIVE

Prøv gratis i 7 dage
HUNDETV HVERDAGSMESTER

 

 

 

"Jeg kan helt klart anbefale HundeTV HVERDAGSMESTER til alle.

Hvis jeg ikke havde HundeTV, ved jeg ikke hvordan det var gået med Gurli og jeg.

Hvis jeg ikke havde haft et sted jeg kunne læse, se og forstå noget mere om min hund, havde jeg været helt fortvivlet og modløs."

 

Mie Lyck Abildskov, Medlem af HundeTV

 

 

 

HVORDAN FUNGERER HUNDETV HVERDAGSMESTER?

Med en Ipad, mobil eller computer kan du hjemme i stuen eller på gåturen træne din hund sammen med os, mens vi på video guider dig gennem træningen i et tempo og på et sprog alle kan være med på.

Vi giver dig den røde tråd, så du ved hvor og hvordan, du skal starte med netop din hund eller hvalp. Du kan også springe rundt og gennemgå materialet, som du vil, da du har adgang til det hele 24/7.

⬇️DERFOR ER MEDLEMMERNE VILDE MED HUNDETV ⬇️

 • Hund360

  “Jeg har en hund på knap 2 år. Intet træning har virket, og jeg kunne ikke få kontakt med ham lige meget, hvad jeg gjorde. Men nu har jeg fulgt jeres træning i 2 dage, og allerede nu kan jeg se en kæmpe forskel. Han elsker det bare!”

  Bettina Razina Jung
 • Hund360

  “Har fået trænet indkald med min Molly på 1,5 år og det fungerer. Er et ret stolt af hende og mig selv. Nu skal der kigges på videoer med leg og indkalds-lege🤩 Så glad for at jeg meldte mig til hos jer😃 Hun er også mere rolig nu fordi vi får trænet👌”

  Sussi Hansen
 • Hund360

  “Er helt vilde med jeres videoer og viden om de forskellige hunde. Jeg vil bruge jeres viden på min egen hvalp på 9 uger. Glæder mig til at gå igang💪❤️”

  Daisy Bønnelycke
 • Hund360

  “Har set videoerne med mental træning. Vil sige at det har virkelig givet “pote”. Har i de sidste 3 dage har vi gået i vores egen “boble”, når min hund og jeg har gået tur. Jeg skal lære at stole på min hund, da mit mål er, at vi en dag kan gå en tur uden snor. Jeg er sikker på at det nok skal komme. Stor ros til jer og jeres team.”

 • Hund360

  “Tak for en hyggelig undervisning på jeres plads i dag; vi var nogle af de heldige, der fik lov at prøve. I er meget dygtige og virkelig gode til at få alle med! I får det til at virke overskueligt og nemt for #almindelige" mennesker at træne med hunden 🐾💛”

Jeg kan helt klart anbefale HundeTV til alle. Hvis jeg ikke havde HundeTV, ved jeg ikke hvordan det var gået med Gurli og jeg. Hvis jeg ikke havde haft et sted jeg kunne læse og se og forstå noget mere om min hund, så havde jeg været helt fortvivlet og modløs.

- Mie Lyck Abildskov

Jeg vil anbefale HundeTV til dem, der lige har fået hvalp - men også garvede hundejere og instruktører. Jeg kan godt lide at HundeTV kommer med en "opskrift", man nemt kan følge til fx gå pænt i snor. HundeTV har hjulpet mig med at få struktur på min træning. Øvelserne er bygget rigtigt godt op og de indlæres i små trin. 

- Anja Heinze Skov

HVAD FÅR JEG HVER MÅNED?

 Hver måned får du en ny hundeserie med et relevant emne for både hvalpen og familiehunden. Udover den nye serie har du altid ubegrænset adgang til alt materialet på HundeTV HVERDAGSMESTER. Det betyder at du kan se og gense over 450 videoer med den nyeste viden og træning.

Udover videomaterialet får du også dette:

EVIDENSBASERET POSITIV HUNDETRÆNING FOR ALLE

Adgang til alleHVERDAGSMESTER videoer og materiale med Christina, Lea og Tanja samt dyrlæger og adfærdsbehandler

LUKKET FACEBOOKGRUPPE

Adgang til vores inspirerende facebookgruppe, hvor du sammen med andre medlemmer flittigt kan dele jeres udvikling - og hjælpe, støtte og inspirere hinanden. Vi (Tanja, Lea og Christina) følger også med og besvarer også spørgsmål.

LIVE UDSENDELSER

 Live udsendelser i facebookgruppen med specifikke emner 1 gang om måneden. Emner såsom "Træn din hund rolig" og "Lær din hund at takle svære hundemøder" etc. Udsendelserne optages og kan til enhver tid genses.

10% RABAT PÅ WEBSHOPPEN

Som medlem får du fast 10% rabat samt særtilbud på webshoppen 

 

KÆMPE HVALPEUNIVERS

Vi har videoer og kurser til hvalpe fra 0-7 måneder - og til enhver situation. Om det er til når I skal hente hvalpen hjem, hvor han skal sove, hvor langt hvalpen må gå tur, renlighed, hjælp til hvalpebideri, alene hjemme eller anden hvalpetræning, har vi helt sikkert videoen og kurset.HVEM UNDERVISER PÅ HUNDETV?

HundeTV ledes af Tanja, Lea og Christina som også er dine primære undervisere. Vi er stifterne af Hund360 og ledere af hundetræner uddannelserne PRO og STEP UP

Vi har, udover os selv, håndplukket et stærkt team med nogle af Danmarks bedste hundeeksperter, dyrlæger og adfærdsbehandlere. De er sammen med os klar til at hjælpe og inspirere hver måned. 

Vi tror på at alle skal have adgang til de bedste undervisere og specialister uanset geografi og økonomi. 

Lær mere om vores tilgang til hundetræning her >

team hund360 står op

Så (hunde)hurtigt skaber du fantastiske træningsresultater

Månedsmedlemsskab

129 KR./MD

.

 

Ubegrænset adgang til +450 træningsvideoer

Nyt kurser hver måned

Kurser i biblioteket udløber aldrig

Støtte i den lukkede facebookgruppe kun for medlemmer

Live udsendelse med eksperter

10 % rabat på alle dine køb i shoppen

Rabat på udvalgte live kurser og foredrag

 

Bedste værdi

Årsmedlemsskab

1290 KR./ÅR

Du sparer 258,-

Ubegrænset adgang til +450 træningsvideoer

Nyt kurser hver måned

Kurser i biblioteket udløber aldrig

Støtte i den lukkede facebookgruppe kun for medlemmer

Live udsendelse med eksperter

10 % rabat på alle dine køb i shoppen

Rabat på udvalgte live kurser og foredrag

 

VORES 4 VIGTIGSTE SPØRGSMÅL 🐶

Hvad er HundeTV HVERDAGSMESTER?

HundeTV HVERDAGSMESTER er kvalitets hundetræning på abonnement. Vi har mere end +450 videoer og foredrag. 

Hver måned har vi også LIVE Q&A hvor du kan spørge os direkte om månedens tema og få hjælp til din hundetræning. 

Når du melder dig ind i HundeTV HVERDAGSMESTER får du adgang til alt materialet inklusiv den komplette hvalpe- og hundetræningsguide, serier og videoer med praktiske anvisninger, konkrete skabeloner, tjeklister, quizzer og trin-for-trin-guides. 

Medlemsskabet vil altid have en værdi på minimum 25.000kr (ja det er meget). Vi har så mange kvalitets kurser og videoer at dette er HundeTVHVERDAGSMESTER's reelle værdi - og der kommer nye kurser hver måned, som vi gennemgår trin for trin, så det føltes som om, at vi står på træningspladsen sammen.


Hvad koster HundeTV?

HundeTVHVERDAGSMESTER koster 129 kr. pr. måned eller 1290kr for et års medlemsskab. Denne pris dækker altså alt – ingen skjulte gebyrer her!

Vi trækker pengene på dit kort 7 dage efter du har tilmeldt dig. Betalingen sker fortløbende og automatisk via dit tilmeldte kort, indtil du ønsker at opsige aftalen (når som helst).

Kan jeg nemt opsige mit medlemsskab?

Ja. Selvom HundeTV HVERDAGSMESTER er en abonnementsordning, har vi ingen binding. Du kan når som helst melde dig ud igen. Og opsiger du eksempelvis 10 dage efter sidste abonnementsbetaling, har du fortsat adgang til alt i de resterende 20 dage.

Se hvordan du melder dig ud her: https://www.hundetv.dk/opsig-hundetv-medlemsskab

 

Hvordan fungerer medlemsskabet i praksis?

1. START: Læg den ønskede medlemspakke i kurven og betal den første periode

2. BRUG: Log på læringsplatformen, og se præcis de videoer og det materiale, som du ønsker og deltag i alle de ønskede medlemsaktiviteter.

3. STOP: Meld dig ud med ét klik (NUL OPSIGELSESPERIODE). Opsiger du eksempelvis 10 dage efter sidste abonnementsbetaling, har du fortsat adgang til alt i de resterende 20 dage.