BASISpakken

Hvad hvis vi kan få en hund som elsker at samarbejde med os, høre efter hvad vi siger og være vores bedste ven uden, at vi behøver at skælde ud eller korrigere? Det er præcis, hvad vi efterstræber hver dag, når vi laver nye træningsvideoer og kurser. Positiv træning som ikke bare virker, men samtidigt styrker relationen, tilliden og samarbejdet.

Udover os selv, har vi håndplukket nogle af Danmarks dygtigste hundeeksperter, dyrlæger og adfærdsbehandlere. De er sammen med os klar til at hjælpe og inspirere hver måned. 

Vi garanterer tårn høj faglighed og effektiv træning med positive metoder.

# NY træning hver måned

# 1000+ kursister

# ubegrænset adgang til 250+ videoer

# Q&A LIVE hver måned

Kun 79kr./måned 

Prøv 7 dage GRATIS
Kopi af Unavngivet

 OBS. Månedsprisen er 79 kr. inkl. moms (og stiger ikke for allerede medlemmer selv om vi forbedrer og optimerer BASISpakken løbende). Dette er din evighedspris hvis du køber nu!

Ønsker du at købe HundeTV, vil vi anbefale, at du gør det inden d. 1 august 2021, hvor månedsprisen for nye medlemmer stiger til 129 kr. inkl. moms. 

Optimalt hvis du ønsker:

 

2Endelig at få en trygt træningssted med en praktisk og positiv tilgang, der er både erfarings- og evidensbaseret.


2At få redskaberne til at opbygge et stærk bånd og træningsrelation til din hund i trygge rammer og med et gennemtestet træningsprogram, der med garanti virker.


2At spare tid og penge på hundetræning der ikke virker (lær at gøre det rigtigt fra starten. Du slipper for at kæmpe med den samme udfordring igen og igen).


2Valide svar på dine løbende træningsrelaterede spørgsmål – uden at skulle betale en hundetræner hver gang, du kommer i tvivl.


2Træning når det passer dig (og hunden). Du kan træne hjemme, på gåturen, i haven eller hvor du vil, og når du vil. Ideelt til en travl og krævende hverdag.

shiba på træstamme

Ingen binding

Du bestemmer selv, hvor længe du vil fortsætte med basispakken. Du kan til hver en tid selv nemt opsige fornyelsen af medlemsskabet. Ingen skjulte gebyrer.

 

FÅ HJÆLP TIL ALT OM HVALPE OG HUNDE

 Når du køber medlemskabet får du adgang til alt materialet i BASISpakken. Du bliver holdt i hånden og guidet igennem alle videoerne. Vi giver dig den røde tråd, så du ved hvor og hvordan, du skal starte med netop din hund eller hvalp. 

Du kan også springe rundt og gennemgå materialet, som du vil, da du har adgang til det hele.

Det er nem og simpelt online hundetræning der med garanti virker.

Se også nedenstående video hvor du kan se indholdet.

Alt om hvalpe og hvalpetræning

Alt om træning af unghunde og voksnehunde

Dine færdigheder og læringsteorierne

 Alle fordelene ved at være medlem

Vi ærer det stærke bånd mellem hund og ejer. Det er vores mission at give hunde og deres ejere et sjovere og lettere hundeliv med viden og positiv trælning.

Derfor tilbyder vi ikke blot online hundetræning. Udover os selv (Tanja, Lea og Christina) har vi håndplukket et stærkt team med nogle af Danmarks bedste hundeeksperter, dyrlæger og adfærdsbehandlere. De er klar til at hjælpe og inspirere hver måned. Du får den nyeste viden om træning, hunde og sundhed - og genveje til gode hundevaner serveret på en lettilgængelig måde. 

Få omgående adgang til BASISpakken med den komplette hvalpe- og hundetræningsmanual, serier og videoer med lavpraktiske anvisninger, konkrete skabeloner, tjeklister, quizzer og trin-for-trin-guides.

EVIDENSBASERET POSITIV HUNDETRÆNING FOR ALLE

- træning der skaber en stærkere relation 

Adgang til alle basis-videoer og materiale med Christina, Lea og Tanja samt dyrlæger og adfærdsbehandler (+250 videoer)

+ NYT INDHOLD HVER MÅNED!

INVITATION TIL DEN LUKKEDE FACEBOOKGRUPPE

Få adgang til vores inspirerende facebookgruppe, hvor du sammen med andre medlemmer flittigt kan dele jeres udvikling - og hjælpe, støtte og inspirere hinanden. Vi (Tanja, Lea og Christina) følger også med og besvarer også spørgsmål.

LIVE UDSENDELSER

Mulighed for at deltage i live udsendelser i facebookgruppen med specifikke emner 1 gang om måneden. Udsendelserne dækker aktuelle emner såsom "Træn din hund rolig" og "Lær din hund at takle svære hundemøder" etc. Udsendelserne optages og kan til enhver tid genses.

ADGANG TIL QUIZZER OG TRIN FOR TRIN GUIDES

konkrete skabeloner, tjeklister, quizzer, trin-for-trin-guides osv.

SÆRTILBUD PÅ WEBSHOPPEN

ekstraordinære rabatter kun for medlemmer på www.justbedog.com

 

Flere fordele efter 3 måneder

Fast 15 % rabat på alle varer på Just Be Dog webshoppen

Rabat på udvalgte live og online kurser og foredrag

 OBS. Månedsprisen er 79 kr. inkl. moms (og stiger ikke for allerede medlemmer selv om vi forbedrer og optimerer BASISpakken løbende). Dette er din evighedspris hvis du køber nu!

Ønsker du at købe HundeTV, vil vi anbefale, at du gør det inden d. 15. oktober 2021, hvor månedsprisen for nye medlemmer stiger til 129 kr. inkl. moms.

 

Prøv 7 dage gratis

I stedet for at købe en pose godbidder og krydse fingrer for at din hund nu vil høre efter, kan du få konkret lavpraktisk træning lige ved hånden, der hjælper dig med at træne din hund med positive og evidensbaseret metoder. Vi kan garantere at det er træning, der virker og som samtidigt styrker din relation med hunden.

Det er næsten som at få sin helt egen private kompetente hundetræner, der står klar til at hjælpe dig i træningen.

TRÆNING SKAL GIVE EN STÆRKERE RELATION

 

Sid, bliv, gå pænt, kom når vi kalder etc. er alle vigtige færdigheder, der er praktiske i hverdagen. Den gode nyhed er at træningen bliver let som en leg, når din hund elsker at træne med dig. Vi hjælper dig med at blive din hunds foretrukne valg.

Træning handler ikke kun om at få en lydig hund. Når træningen er både sjov og givende for dig og hunden, vil du opleve at den vil lytte til dig, og den vil elske at være sammen med dig - også når der er spændende forstyrrelser i skoven, i parken, på stranden...

Ønsker du træning, der giver en stærkere relation, holdbare og bæredygtige resultater, og ikke blot et quick fix, hvor træningen falder fra hinanden, så snart I kommer hjem fra træningspladsen og hverdagen fortsætter.

Ønsker du sjov, spændende og overskuelig træning der giver pote, men samtidig foregår på hundens præmisser?

Du er kommet til det rette sted. Her finder du træning, som passer til din hund og dit liv - og ikke omvendt. 

Vi hjælper dig og din hund til en sjovere og lettere hverdag.

Dine hundevenner

Tanja Benn, Christina Berantzino & Lea Nor

⬇️SE HVAD VORES KUNDER SIGER ⬇️

 • HundeTV & Just Be Dog

  “Jeg har en hund på knap 2 år. Intet træning har virket, og jeg kunne ikke få kontakt med ham lige meget, hvad jeg gjorde. Men nu har jeg fulgt jeres træning i 2 dage, og allerede nu kan jeg se en kæmpe forskel. Han elsker det bare!”

 • HundeTV & Just Be Dog

  “Har fået trænet indkald med min Molly på 1,5 år og det fungerer. Er et ret stolt af hende og mig selv. Nu skal der kigges på videoer med leg og indkalds-lege🤩 Så glad for at jeg meldte mig til hos jer😃 Hun er også mere rolig nu fordi vi får trænet👌”

 • HundeTV & Just Be Dog

  “Er helt vilde med jeres videoer og viden om de forskellige hunde. Jeg vil bruge jeres viden på min egen hvalp på 9 uger. Glæder mig til at gå igang💪❤️”

 • HundeTV & Just Be Dog

  “Har set videoerne med mental træning. Vil sige at det har virkelig givet “pote”. Har i de sidste 3 dage har vi gået i vores egen “boble”, når min hund og jeg har gået tur. Jeg skal lære at stole på min hund, da mit mål er, at vi en dag kan gå en tur uden snor. Jeg er sikker på at det nok skal komme. Stor ros til jer og jeres team.”

 • HundeTV & Just Be Dog

  “Tak for en hyggelig undervisning på jeres plads i dag; vi var nogle af de heldige, der fik lov at prøve. I er meget dygtige og virkelig gode til at få alle med! I får det til at virke overskueligt og nemt for #almindelige" mennesker at træne med hunden 🐾💛”

Jeg kan helt klart anbefale HundeTV til alle. Hvis jeg ikke havde HundeTV, ved jeg ikke hvordan det var gået med Gurli og jeg. Hvis jeg ikke havde haft et sted jeg kunne læse og se og forstå noget mere om min hund, så havde jeg været helt fortvivlet og modløs.

- Mie Lyck Abildskov

Jeg vil anbefale HundeTV til dem, der lige har fået hvalp - men også garvede hundejere og instruktører. Jeg kan godt lide at HundeTV kommer med en "opskrift", man nemt kan følge til fx gå pænt i snor. HundeTV har hjulpet mig med at få struktur på min træning. Øvelserne er bygget rigtigt godt op og de indlæres i små trin. 

- Anja Heinze Skov

Månedsmedlem eller årsmedlem?

Uanset hvad du vælger, får du med det samme adgang til vores gennemtestet og komplete træningsprogram for alle niveauer.

Medlemskabet fornyes automatisk efter den valgte periode er slut. Du kan når som helst og nemt opsige fornyelsen af medlemsskabet. Ingen skjulte gebyrer.

OBS! Er du medlem af Dansk Kennel Klub får du 10 % rabat.

Skriv til os på hello@hundetv.dk så får du tilsendt en speciel rabatkode

MÅNEDSMEDLEM

79 kr.

pr måned - inkl. moms - ingen binding

 

OBS Prisen stiger til 129 kr. d. 15/10 2021

 Prisen stiger ikke for allerede medlemmer selv om vi forbedrer og optimerer BASISpakken løbende. Dette er din evighedspris hvis du køber nu!

 

Adgang til alle basis-videoer og materiale (+250 videoer)

Adgang til quizzer, tjeklister og manualer

Nyt basis materiale og videoer hver måned

Lukket netværksgruppe

Live udsendelser i den lukkede netværksgruppe med specifikke emner 1 gang per måned

Særtilbud på webshoppen 

 

EFTER 3 MÅNEDERS MEDLEMSSKAB

Rabat på udvalgte live kurser og foredrag

 Fast 15 % rabat på alle varer i webshoppen

Det flest vælger

ÅRSMEDLEM

790 kr.

pr år - inkl. moms - ingen binding

OBS Prisen stiger til 1290 kr./pr år d. 15/10 2021

 Prisen stiger ikke for allerede medlemmer selv om vi forbedrer og optimerer BASISpakken løbende. Dette er din evighedspris hvis du køber nu!

 

Adgang til alle basis-videoer og materiale (+250 videoer)

Adgang til quizzer, tjeklister og manualer

Nyt basis materiale og videoer min. hver måned

Lukket netværksgruppe

Live udsendelser i den lukkede netværksgruppe med specifikke emner 1 gang per måned

Særtilbud på webshoppen 

 

EFTER 3 MÅNEDERS MEDLEMSSKAB

Rabat på udvalgte live kurser og foredrag

 Fast 15 % rabat på alle varer i webshoppen

FIND SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL HER: 

Trækker i pengene automatisk og hvornår bliver de trukket?

Vi trækker pengene på dit kort på dén dag, hvor du har tilmeldt dig medlemskabet. Betalingen sker fortløbende og automatisk via dit tilmeldte kort, indtil du ønsker at opsige aftalen (når som helst).

Er der også videoer om hvalpe og hvalpetræning?

Som en del af BASISpakken får du en komplet hvalpepakke. Den indeholder alt det, vi selv ønskede, at vi havde adgang til, da vi fik vores første hvalp. 

Pakken er også helt perfekt da hvalpe og hunde lærer bedst uden forstyrrelser og i trygge vante omgivelser.

Hvordan fungerer medlemsskabet i praksis?

1. START: Læg den ønskede “medlemspakket” i kurven, og betal den første periode

2. BRUG: Log på læringsplatformen, og se præcis de videoer og det materiale, du ønsker, og deltag i alle de ønskede medlemsaktiviteter (NUL BINDING)

3. STOP: Meld dig ud med ét klik (NUL OPSIGELSESPERIODE). Opsiger du eksempelvis 10 dage efter sidste abonnementsbetaling, har du fortsat adgang til alt i de resterende 20 dage.

Kan jeg nemt afmelde mig igen?

Ja, du kan når som helst melde dig ud igen. Og opsiger du eksempelvis 10 dage efter sidste abonnementsbetaling, har du fortsat adgang til alt i de resterende 20 dage.

 

Se hvordan du melder dig ud her: https://www.hundetv.dk/opsig-hundetv-medlemsskab

Hvem er BASISpakken relevant for?

BASISpakkens videoer og redskaber er relevante for alle hvalpe og hunde - uanset alder, race og træningsniveau.

Programmet er specifikt sammensat, så det passer til alle hundejere, som ønsker en glad, sund og velstimuleret familiehund. Det er et komplet program med trin for trin videoer, hvor vi guider og giver konkrete og praksisnære løsninger – uden at overvælde – og uden at du skal igennem noget, der er irrelevant for dig og din hund.

Se det som din egen personlige hundetræner, der altid har den rette træningsløsning og kan give konstruktiv feedback, velfortjent ros og svar på hundetræningsrelaterede spørgsmål. 

Du kan træne hjemme, på gåturen, i haven eller hvor du vil, og når det passer dig. Pakken er ideelt til en travl og krævende hverdag.

Kommer der løbende nyt materiale?

Der er altid nyt og spændende materiale på HundeTV og der tilføjes nye serier og videoer hver måned! 

Derudover har du mulighed for at deltage i live online udsendelser i facebookgruppen med specifikke emner 1 gang om måneden. Udsendelserne dækker aktuelle emner såsom "Træn din hund rolig" og "Lær din hund at takle svære hundemøder" etc. Udsendelserne optages og kan til enhver tid genses i gruppen.

Med BASISpakken får du en glad, sund og veltrænet hund, der vil elske at træne og være sammen med dig.

Hvad sker der når jeg køber et medlemsskab?

 Straks du har indmeldt dig, får du tilsendt login til basis medlemspakken med alle de fordele, der hører til.

Vi hjælper dig derefter godt i gang med at starte træningen med din hvalp, teenager eller voksne hund.

+250 videoer der gør dit hundeliv  lettere og opbyg en godt fundament med evidensbaseret, positiv og praktisk træning i en travl hverdag. 


# NY træning hver måned

# 1000+ kursister

# 250+ videoer

# Q&A LIVE hver måned

KUN 79kr/måned 

Prøv 7 dage GRATIS
Kopi af Tilføj en underoverskrift (2)

VORES MEST POPULÆRE GRATIS VIDEOER, TIPS & TRiCKS