Stillingsskift på PawStackers

Fineste Solo havde svært ved at holde forpoterne stille på target, når hun trænede stillingsskift med dygtige Christina

I øvelsen stillingsskift, som er en øvelse i FCI lydigheden (LP), skal hundens forpoter eller bagpoter være helt stille, mens hunden skifter mellem positionerne sid, dæk og stå.

Se lækre Effie som viser bevægelserne. Læg mærke til at hun ikke flytter forpoterne på noget tidspunkt. Det er nærmest som om, der er lim på poterne.

Dette er en svær øvelse for mange hunde. Det svære består oftest i, at få hunden til at forstå, at poterne ikke må flytte sig. Nogle hunde har sværere ved at blive bevidste om dette. Her kan et smalt aflangt target være en stor hjælp.

Se aflange targets til stillingsskift HER

Solo havde alligevel svært ved at forstå konceptet. Hun blev ved med at flytte forpoterne væk fra target i skiftene. Derfor begyndte Christina at bruge PawStackers i stedet for target. Det kan nemlig hjælpe at bruge noget højere, og noget som er tydeligere for hunden. PawStackers fra Flexiness er perfekte til formålet. De er forholdsvis bløde og behagelige for hunden at have poterne på, og så skal den samtidigt koncentrere sig om at holde poterne på PawStackers, så betyder at den bliver meget bevidst om poterene, hvilket er præcis, hvad vi ønsker. 

Se vores PawStackers her


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar