Hvilken spiller er din hund

Skærmbillede 2020-05-31 kl. 08.02.08

TAK til hunden.dk for at skrive så flot og sjov artikel om os og vores hundefodboldhold på i alt 12 hunde ⚽️⚽️⚽️🐶🐶🐶⚽️⚽️⚽️🐶🐶🐶

***

Lea Nor, Tanja Benn og Christina Berantzino startede sidste år Just Be Dog. Nu er de på banen med en ny uddannelse, Just Be Pro, som foregår online. For at forklare deres tilgang skal man forestille sig en fodboldbane. Lyder det mærkeligt? Du bliver klogere, når du læser denne artikel.

Har du en Messi, en Mascherano, en Eriksen eller en De Gea? Det er faktisk et ret relevant spørgsmål at stille, når man tænker på sin hund.

For hunde er ikke ens. Det kan godt være, man har haft beagler hele livet og mener, man kender racen, men hundene har også individuelle personligheder, og man kan ikke bare putte dem i en samlet kasse, der hedder hund eller beagle. Det er sådan set filosofien hos de tre ejere af Just Be Dog, Lea Nor, Tanja Benn og Christina Berantzino.

Sidste år startede de firmaet sammen for at kunne tilbyde hele hundedanmark noget ekstra.

– Vi havde jo hver vores enkeltmandsvirksomhed, så vi var vant til at arbejde hårdt, og vi kendte hinandens styrker, så vi vidste, at vi ville være stærke sammen, fortæller Lea Nor.

Med Just Be Dog har de afholdt kurser, udgivet træningsmanualer og meget mere, men egentlig var drømmen at starte en online uddannelse, og den har de startet nu.


Læs hele artiklen her: https://hunden.dk/nyheder/just-be-dog-hvilken-spiller-er-din-hund/66833?fbclid=IwAR3cUdczX8tzDFhzFvgh5bsE1kuX1ZJneMkxasrupTftmkycvg5Uo-Ke5180 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar