Kære Lupus, Du har gjort mig til en bedre hundefører og et bedre mere rummeligt menneske

IMG_5331

BREV TIL MIN HUND · SEP 15, 2020

Af Karina Tyron

 

Vi ærer det stærke bånd mellem hund og ejer i vores blog-serie: "Et brev til min hund". Vi elsker vores hunde, og de hunde vi har mistet har sat dybe spor i vores hjerter. Inspireret af kærligheden til de hunde, som er gået over på den anden side af regnbuen, samt af de hunde som stadig lever, har vi lavet en lille konkurrence. På den måde får vi også mulighed for at læse om DIN hund, som forandrede din verden.

Du kan sende dit brev til min hund til os via hello@justbedog.com

Sammen med brevet må du meget gerne vedhæfte 1-3 billeder af dig og din hund.

Konkurrencen slutter d. 1. november, hvor vi udvælger 3 vindere, som udover lækre præmier også kommer på vores blog på JustBeDog.com 

Indtil da kan du læse vores breve til vores hunde, som bliver udgivet her på bloggen over de næste par uger.

 

 

Kære Lupus, 

Du har gjort mig til en bedre hundefører og et bedre mere rummeligt menneske.

Første gang jeg så dig, var du præcis 4 uger. Din far og jeg havde besluttet, at vi skulle have en ny lille hvalp, da vores Laika var syg med hofterne og stofskiftet og derfor ikke kunne kåres i PH. Det var så meningen, at jeg skulle hygge træne med Laika og din far med dig. 

Da jeg, som den første kom ind i det rum, hvor du lå med dine søskende, rejste du dig og løb hen til mig og sagde vuf. I det øjeblik skete der det, man ellers kun læser om i kærlighedsromanerne, nemlig at jeg blev ramt af kærlighed ved første blik. Det var DIG vi skulle have. Vi besøgte dig en gang om ugen til du blev stor nok til at komme hjem til os og dit nye hjem. 

Din far og dig startede jeres træning med høj motivation, men desværre var det sted vi trænede dengang ikke et godt sted, og du blev straffet. Du fik feks. sprøjtet sodavand i næsen, når du ikke ville slippe bidestyret eller dine øre blev drejet rundt. Din far og dig passede heller ikke så godt sammen med jeres temperament, men din far elskede dig højt og ville ikke træne med dig mere. Vi besluttede os for, at jeg skulle prøve at træne med dig og far ville så hyggetræne med Laika. 

Du var noget af en mundfuld ( to brækkede fingre, div blå mærker og en masse bid samt to fig. på skadestuen ) men jeg var sikker på det nok skulle gå. I starten var det meget svært for mig at læse dig og forstå dig. En masse mennesker kom med lige så mange råd. Jeg blev ved med at få at vide, at jeg var en svag hundefører og at det aldrig ville blive godt. Vi fik også tre henvendelser fra politiet både i Kbh og Vestegnen, om at de gerne ville købe dig. Tak, men nej tak.

Jeg var sikker på, at vi to nok skulle vise dem. Vi fik heldigvis hjælp af en hundefører fra KBH politi med bidearbejdet, og det helt uden straf eller hårde ord og nu slipper du så fint på passiv. Vi fik også hjælp hos "Just Be Dog", så nu har vi så meget mere ro på (tak Tanja Benn ❤️

Kære elskede Lupus, vi to er nået SÅ langt, og når man skal på en rejse sammen, er jeg lykkelig for, at du blev min rejsekammerat, jeg kunne ikke havde ønsket mig en bedre. Du har gjort mig til en bedre hundefører og et bedre mere rummeligt menneske.

Lupus, jeg elsker dig til stjernerne og retur.

Kys fra Mor 

 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar