Kære Kaju, I al den tid hvor jeg har kæmpet, har du troet på mig. Du har troet på OS

FB_IMG_1600322967029

BREV TIL MIN HUND · SEP 17, 2020

Af Susanne Knudsen

 

Vi ærer det stærke bånd mellem hund og ejer i vores blog-serie: "Et brev til min hund". Vi elsker vores hunde, og de hunde vi har mistet har sat dybe spor i vores hjerter. Inspireret af kærligheden til de hunde, som er gået over på den anden side af regnbuen, samt af de hunde som stadig lever, har vi lavet en lille konkurrence. På den måde får vi også mulighed for at læse om DIN hund, som forandrede din verden.

Du kan sende dit brev til min hund til os via hello@justbedog.com

Sammen med brevet må du meget gerne vedhæfte 1-3 billeder af dig og din hund.

Konkurrencen slutter d. 1. november, hvor vi udvælger 3 vindere, som udover lækre præmier også kommer på vores blog på JustBeDog.com 

Indtil da kan du læse vores breve til vores hunde, som bliver udgivet her på bloggen over de næste par uger.

 

 

Kære Kaju,

I al den tid hvor jeg har kæmpet, har du troet på mig. Du har troet på OS

Da min hjerteveninde havde endnu et kuld tollerhvalpe og Laika endnu engang var nede og lave anti racist træning, ja da skulle jeg i hvert fald IKKE ha toller - og jeg skulle SLET IKKE have hanhund 🤔

Men DU ville det anderledes... 
Du blev ved at opsøge mig, når jeg var på besøg. Du blev ved med at skubbe til mine overbevisninger.
Og da dit billede kom op på kennelhjemmesiden om, at du ikke havde nogen ny familie endnu, ja så slog jeg til af ren kærlighed 💖

Jeg var meget i tvivl om, jeg overhovedet kunne magte alt træningen med dig og holde dig glad.

Jeg er så dybt taknemmelig for, at du blev ved og ved med at pointere at det skulle være os 2 💖🙏
Det har taget mig 7.5 år, inden jeg forstod dig fuldt ud.
I al den tid hvor jeg har kæmpet, har du troet på mig... troet på OS 💖


JEG ER DIG DYBT TAKNEMLIG. Du har lært mig så meget...

Du elsker at arbejde sammen med mig.
Du er obs på mig 24/7/365.
Du ved, nærmest inden jeg selv ved det, hvornår jeg ikke er i topform. Den mindste ændring i min energi, og du spejler mig prompte! Du fortæller mig hele tiden om, jeg behandler mig selv pænt eller ej. Gør jeg ikke det, så bliver du urolig, piver, og kan gø af selv et blad, som falder af et træ.

Du har lært mig så meget om adfærd - både min egen og din (hundes)
Du har om nogen lært mig, at der er 2 levende væsener i en ekvipage... og BEGGE skal ha det godt med det vi laver, ellers er vi ikke SAMMEN.

Jeg havde stor glæde med at træne LP, og du elskede alle øvelserne med fart i, men ikke de stille øvelser. Alle de øvelser, hvor du skulle vente, dem hvor du skulle være i kontrol var svære. Derfor forsøgte du i flere år at fortælle mig at LP ikke var din disciplin, men kun min. Du havde det ikke godt i en LP ring...

Du var urolig, du peb, du løb sågar ud af ringen til mere end 1 prøve og fra et hav af træningspas! Så måtte jeg da forstå, at alt det kontrol ikke var dig 😳
Jagttræning forsøgte vi også...

Du elsker at apportere - så meget at du ikke kan komme hurtig nok afsted. Ofte sætter du afsted i er gevaldig piv og afsøger det halve kongerige inden du hapser din dummy 😍
Vi træner stadig jagt for sjov.


Du har i den grad lært mig, at når jeg ikke selv er i ro og balance, kan jeg ikke signalere ro til dig.
Du mærker med det samme, hvis jeg prøver at skjule vrede eller irritation. Hvis jeg prøver at kontrollere og fixe dig, eller situationen vi er i.

Vores svar på "minus kontrol", og der hvor vi virkelig trives, er i skoven.
Efter knapt 5 år, fik vi lov at prøve vores 1. Schweiss spor og siden har vi haft rigtig mange skønne dage sammen med noget, som vi begge elsker.

Du kvitterer med rolig adfærd hjemme og kæmpe arbejde for mig på sporene.
Det er muligt, at du snart bliver 8 år, men det tror ingen på.. du KNOKLER. Sidste prøve... 1000m/20 t som havde fået i omegnen af 40-50 mm vand inden vi fik lov at gå det. Du knoklede i hele kirkesognet (dommerens ord) i 1t og 20 min. Du gav aldrig op, og din kondi på sporet er enorm! Vi fik en 3. Pr og jeg er så stolt af dig.

Jeg er så mega stolt på sporet SAMMEN med dig..


Du har lært mig det aller vigtigste om hunde.
STOL på din hund, den mærker dig også selvom du sover!

En gang jeg var syg med feber og influenza, kom du stille hen til lænestolen hvor jeg sad. Du skubbede blidt til min hånd, og gik ud til din vandskål og drak lidt vand. Derefter gik du igen ind og skubbede lidt til mig, og du gik igen ud og drak lidt vand, og derefter ind til mig igen. Man kan vælge at tro på det eller lade være, men jeg tog det som en kærlig påmindelse om, at jeg skulle huske at drikke vand, når jeg nu havde feber  🥰💖

DU sendte mig ind i mentaltræningens skønne univers. Hvor vi, sammen med Lea Nor, fik ryddet godt og grundigt op i mit hoved 💖

DU er årsagen til, at jeg idag er godt igang med at arbejde mig ud af mit største issue - mit forhold til mad og min krop 💖

For hver tossede madregel jeg slipper jo mere rolig og afslappet er DU.. fordi du mærker jeg gør noget godt for MIG..

TAK FOR DIG.. ELSKER HVERT MINUT I DIT SELSKAB 💖💖

Knus din Sus🥰

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar