Kære Stella, Din kærlighed var betingelsesløs

DSC_0096

BREV TIL MIN HUND · SEP 30, 2020

Af Tina Ambjerg (kursist på Just Step Up)

 

Vi ærer det stærke bånd mellem hund og ejer i vores blog-serie: "Et brev til min hund". Vi elsker vores hunde, og de hunde vi har mistet har sat dybe spor i vores hjerter. Inspireret af kærligheden til de hunde, som er gået over på den anden side af regnbuen, samt af de hunde som stadig lever, har vi lavet en lille konkurrence. På den måde får vi også mulighed for at læse om DIN hund, som forandrede din verden.

Du kan sende dit brev til min hund til os via hello@justbedog.com

Sammen med brevet må du meget gerne vedhæfte 1-3 billeder af dig og din hund.

Konkurrencen slutter d. 1. november, hvor vi udvælger 3 vindere, som udover lækre præmier også kommer på vores blog på JustBeDog.com 

Indtil da kan du læse vores breve til vores hunde, som bliver udgivet her på bloggen over de næste par uger.

 

 

Kære Stella,

Din kærlighed var betingelsesløs.

Torsdag morgen i sidste uge gik vi tur sammen, hvor du pludseligt faldt om og ikke kunne gå selv. Du kom til dyrlægen, hvor du blev røntgenfotograferet. Kort fortalt havde din ryg det slet ikke godt (brud på ryghvirvel). Du fik smertestillende og ordineret ganske korte gåture. Vi syntes, at der var langsom forbedring. Du var træt, men glad som sædvanligt.

I går eftermiddags faldt du sammen i bagparten. Det hele gik så hurtigt, intet kunne nås mht. dyrlæge, og du døde kort efter. 

Vi som er tilbage er i chock. Sorgen og savnet har overtaget og overskygger alt, og det er helt uvirkeligt. 

10,5 år sammen med dig blev det til, og vi har alle mange særlige oplevelser med dig. Din hengivenhed, nysgerrighed og kærlighed til dine (og alle) mennesker var betingelsesløs, rørende og helt unik. 

Vi har regnet ud, at du ca. har løbet 16.000 km med os. Inklusiv gåturer bliver det nok omkring 20.000 - 25.000 km. Du var med til utallige hentninger i lufthavne, hvor alle har fået en begejstret og overstrømmende Stella velkomst.

Du har nok ædt omkring 10 hundesenge - tæpper og puder kan slet ikke gøres op.

Du har gravet mange og vigtige huller i samtlige haver, vi har haft. Du var i dine yngre dage en sand mester i at gribe bolde, pinde og frisbees i elegant flyvende stil.

Du elskede alle former for vand - selv en vandpyt skulle sprintes igennem.

Du kunne forstå rigtigt mange ord. Vigtigste ord for dig var "skal vi gå en TUR?".

Du var entusiatisk med i vinmarkerne - så meget at gården er opkaldt efter dig.

Du var kærlig og elskelig - mærkelig var du også -  og vi har oplevet så mange mange ting med dig, også pga. din utrættelige lyst til at være med i alt, hvad vi foretog os, som f.eks. frivilligt at gå med rundt om juletræet.

Jeg kan slet ikke sætte ord på, hvor meget du på din egen måde har betydet. 

Du og jeg valgte hinanden, da du, som eneste i hvalpekuldet, 5 uger gammel på usikre tykke ben kom hen til mig, satte sig på sin lille bagdel, kiggede op og logrede glad. Jeg tog hende op og siden da, har du været vores Stella. 

Du døde med mine hænder om dit hoved, mens jeg fortalte dig igen og igen, at du var en Super-Stella og verdens bedste Stella-pige. Jeg ved, at du hørte det alt sammen.


Søde Stella - med de fine runde poter - du vil blive savnet og husket.


Kærligst Tina

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar