Jeg hedder Christina Berantzino og er født årgang 1981. Jeg er grundlægger af "Just Be Dog" sammen med lea Nor. Jeg er desuden uddannelsesleder og LP instruktør og har sammen med Lea designet de populære hundetræningsjournaler "Just Be Planner" til både LP, Rally og brugshundesport med flere på vej.

Jeg bor på et lille landsted på Midtsjælland, sammen med min mand, vores to børn, Laura og Daniel og vores tre hunde Jack (2012), Eddie (2014) og Solo (2017).

Jeg fik min første hund, Cashew, i 2009. Han var en omplacerings hund og havde en del adfærdsmæssige udfordringer, men jeg faldt pladask for ham første gang jeg så ham. Han var kommet tilbage til opdrætter og faktisk sad han under deres spisebord hele den aften jeg var at besøge ham første gang, han ville bestemt ikke ud og sige hej. Så nok ikke den perfekte hund til en første gangs hundeejer, men han var perfekt for mig. Så det endte altså med, at jeg fik ham med hjem en uges tid efter vores første møde.

Cashew var min tro følgesvend og læremester. Han lærte mig om adfærd, hundemøder, hundesprog, træning og samarbejde og ikke mindst lærte han mig om ubetinget kærlighed. Han var med mig overalt, og han fik vagt min interesse for hundesport og ikke mindst lydigheden.

Idag har jeg tre border collier, som jeg træner i både FCI lydighed, nosework og hyrdning. Især FCI lydigheden konkurrer jeg aktivt i.

Udover konkurrencelydigheden så hyrder jeg også en del og har trænet rally, nosework og agility også. Jeg elsker at nørde detaljer og at kunne lege og have det sjovt samtidig, og så elsker jeg team-arbejdet mellem min hund og jeg. Træningen bliver let og legende, fordi vi begge elsker, det vi laver sammen.

Udover hundetræning har jeg også udannet mig som hundezoneterapeut, så jeg kan få endnu flere skønne hunde mellem fingrende. 

Christina kan træffes på: christina@justbedog.com

"Don't expect your dog to be in the right state of mind  if you're not. Clear your head from the problems of today and start the game."

Christina Berantzino

Christina 3 hunde hånd