PRO FAQ


VORES 3 VIGTIGSTE SPØRGSMÅL

Hvad er PRO?

PRO er en 1,5års online hundetræneruddannelse, hvor vi underviser i de nyeste og mest progressive træningsmetoder.   

Uanset om du er ny hundeejer eller om du er erfaren og er klar til at lære mere - PRO vil udfordre dig på det højeste niveau. PRO er designet til at optimere din egen træning og forbedre din træningsrelation med hunden. Du bliver en af de bedste hundetrænere og du kan give denne viden videre til egne kursister.

OBS Uddannelsen er også designet som supplement til eller efteruddannelse af instruktører og trænere i diverse foreninger og klubber. Er I flere i klubben eller foreningen, som ønsker ny inspiration og adgang til den nyeste viden, skriv til os på pro@hundetv.dk, så finder vi en løsning til jer.

For at se uddannelsesindholdet og programmet KLIK HER


Hvor foregår undervisningen?

Alt er online — ingen behov for at rejse

Du kan gennemgå materialet hver måned når det bliver udgivet, og du kan se videoerne og træne når det passer ind i dit liv. 


Hvordan bliver jeg certificeret?

Du bliver certificeret...

 • ved at færdiggøre og få godkendt alle online moduler og alle obligatoriske opgaver såsom hjemmetrænings opgaver med hund samt skrevne opgaver, flowcharts etc.
 • hvis du består den teoretisk eksamen. Det vil være en blanding af:
  • Videoanalyse
  • Flowcharts
  • Caseopgaver
  • Multiple Choice test
  • Formidlingsopgave
 • hvis du består den praktisk eksamen med hund: 
  • Vores grundfærdigheder (praktisk træning)
  • Vores belønningsfærdigheder (praktisk træning)
  • OBS eksamensvideorne deles i vores lukket facebook-gruppe


OBS hvis du ikke består en af eksamerne, er der mulighed for re-eksamen mod et gebyr.

 


SPØRGSMÅL OM INDHOLDET

Hvem er underviserne?
Udover os selv (Tanja, Lea og Christina) har vi håndplukket nogle af Danmarks bedste undervisere indenfor deres felt. På den måde kan vi tilbyde den højeste faglige viden og den bedste undervisning for alle.


Er uddannelsen noget for mig?

Uddannelsen er for alle der er interesseret i hundetræning og adfærd. Den passer perfekt til dig, som ønsker at skabe en karriere som hundetræner eller ønsker at arbejde med hunde på anden vis. Uddannelsen er også for dig, som blot ønsker at udvide dine nuværende evner og viden om hunde og træning.

Uddannelsen er både sjov og udfordrenede, og det kræver, at du er klar til at lære nyt og blive både klogere på dig selv og hunde.


Er der en oversigt over indholdet og programmet for uddannelsen?

Ja. Her er modul oversigten  >


Hvor længe har jeg adgang til materialet?

Du har adgang til videomaterialet så længe, du er under uddannelse dvs 18 måneder. Der bliver frigivet et eller flere nye moduler hver måned. Til modulerne hører også noter på PDF'er. Disse kan du downloade, og når du har downloaded dem, er det dine for evigt.


Hvad skal jeg bruge for at tage uddannelsen?

 1. Vedvarende adgang til mindst en hund for at kunne træne så ofte som det kræver
 2. Computer eller tablet med adgang til internet 
 3. Mulighed for at kunne læse eller downloade Adobe PDF dokumenter
 4. En klikker, super lækre godbidder og noget trækkelegetøj til hunden
 5. Du skal være fysisk i stand til at kunne træne hunde på forskellige energi-niveauer
 6. Mulighed for og evnen til at kunne optage din træning på video (fx via din mobil)
 7. Du skal have en facebook-profil for at få adgang til vores lukkede facebook-gruppe og være i stand til at dele og uploade videoer og dokumenter i gruppen


Bliver jeg certificeret, hvis jeg består uddannelseseksamerne?

Ja færdiguddannet bliver du "Certificeret Pro Instruktør". Venligst vær opmærksom på, at du ikke bliver certificeret blot for at følge uddannelsesprogrammet. For at blive certificeret skal du have lavet og bestået alle obligatoriske opgaver samt bestå alle eksamener. 


Får jeg en titel?

Ja. Hvis du bliver certificeret, kan du bruge titlen "Certificeret Pro Instruktør" eller bruge forkortelsen "CPI". Når du er færdiguddannet modtager du også et diplom fra os.

Er du observatør på uddannelsen modtager du et diplom på, at du har været observatør.


Hvordan tager jeg uddannelsen?

Uddannelse er online med personlig sparring og feedback fra underviserne. 

Hver måned frigives et modul eller to. Online modulerne er meget grundige og går i dybden med de forskellige emner. Vi går fra basis til avanceret i dit tempo. Du får visuel guidance via videoerne, hvor vi både forklarer teorien med powerpoints og slides (ligesom ved live undervisning), og vi viser den praktiske træning med hunde via videoer. Vi viser både træningen med egen hunde samt vores undervisning af andre.

Til mange af modulerne hører der obligatoriske opgaver med. Det kan være alt fra flowcharts til videoanalyse til praktisk træning med hunden.

De obligatoriske opgaver deler du i den lukkede facebook-gruppe, hvor du også modtager din feedback. 


Hvor lang tid tager uddannelsen?

Uddannelsen tager 18 måneder at gennemføre.


Hvor meget tid skal jeg forvente at bruge om ugen?

Det er svært at sætte konkret tid på, da tiden vil varierer i forhold til, hvor erfaren den studerende og hunden er. Du kan regne med at skulle bruge mellem 3-7 timer om ugen på at træne hund og lave skriftlige opgaver.


Skal jeg have min egen hund for at kunne deltage?

Du behøver ikke at have din egen hund for at deltage. Vi har mange kursister, som låner en hund af en ven eller familien, som deres træningsmakker. Det som er vigtigt er, at du har adgang til en eller flere hunde som du kan træne med flere gange om ugen. Det kræver en del træning med hund at være med på uddannelsen.Kan jeg deltage som observatør uden hund?

Ja, du kan også deltage, som observatør uden hund på HundeTV PRO Instruktøruddannelse. Det er en rigtig god mulighed for dig, som ikke kan deltage med hund, men ønsker at lære teorien, grundfærdighederne, samt vores unikke flow-formel, hvor hunden lærer hurtigere, bliver mere sikker og samtidigt lærer at holde bedre fokus.

Som observatør deltager du uden hund, men følger undervisningen på lige fod med de andre. Du får adgang til alle videolektionerne og kan se de andres feedback i den lukkede facebookgruppe. Du får ikke selv feedback på din træning og du kan ikke uploade videoer m.m., du kan naturligvis deltage i diskussioner med mere.

Der er ingen praktisk eksamen eller certificering som observatør, men du får et diplom på, at du har deltaget på uddannelsen.

Maks 10 observatørpladser! 

SPØRGSMÅL OM BETALING

 

Hvad koster PRO?

Din investering i dette 1,5 år som du vil kunne profitere af i alt din træning fremover - inkl. alle materialer og personlig træning - er early bird pris 14.990 KR.

Early bird pris slutter d. 30. april 2022. Derefter er prisen 17.990 KR.

Du kan vælge at betale hele beløbet på 'en gang eller dele det op i 17 rater samt 3000 KR. ved tilmelding.Hvornår bliver betalingen trukket på min konto?

Vi trækker pengene på dit kort samme dag, som du tilmelder dig. Er du tilmeldt via rate-betaling vil betalingen ske fortløbende og automatisk via dit tilmeldte kort.

 

Kan jeg få refunderet pengene, hvis jeg ombestemmer mig ?

Når du køber PRO giver du samtidig Hund360 ret til at trække betaling for ydelsen. Det er som udgangspunkt ikke muligt at fortryde dit køb, da du modtager din ydelse med det samme, du har betalt.

Der er dog en lovbestemt 14 dages fortrydelse fra den dag, du indgik aftalen. Denne ophører straks, du har taget vores tjeneste i brug. Se vilkår HER   >


Hvordan kan jeg ændre mine kortoplysninger?

For at ændre dine kortoplysninger, skal du logge ind på din profil.  Klik på "Din konto". Gå derefter til siden med dine produkter/"Your products" og "Manage payment". Her kan du skifte kortet.