Et videokursus med trin-for-trin guide, tjeklister og challenges til passionerede hundenørder og hundesportsfolk, der vil have styr på detaljerne, flotte skarpe øvelser og fuld fokus fra hunden.


Hvad gør du når hunden mister fokus i træningen eller til en konkurrence?


Ja du prøver at få dens fokus igen.


Kig  her, plads, Fido Fido Fido Fido (sagt med en høj lys stemme) 


Og hvad er det næste der sker?


Din hund kigger måske forventningsfuldt på dig, den kommer tilbage i øvelsen - men kun for en kort stund. Så gentager det samme sig. Den mister koncentrationen, kigger andre steder hen, snuser, eller er bare generel upræcis i sine øvelser. 


Alt for mange dygtige hundefører, som har knoklet i træningen, oplever at de ikke når helt i mål eller at øvelserne generelt bare er lidt uskarpe, og hunden mister fokus undervejs. 


 

Den gode nyhed er at vi kan træne din hunds fokus og skarphed i øvelserne, ved at træne DIG og dine færdigheder. Vi træner din timing, belønningsignaler og belønningsprocedure.

 

På kurset får du konkrete redskaber, tjeklister, challenges og trin for trin guides, der sikrer at du undgår fejl i træning. OG du slipper for at gå tilbage i træningen og rette fejlene igen og igen.

 

Udover kursets indhold kan du også komme din personlige træningsudfordring med din hund (fx en øvelse der driller). Sammen lægger vi en plan og i 2 måneder går vi i dybden med udfordringen og nørder sammen.

 

Christian Berantzino, Tanja Benn og Lea Nor er dine personlige trænere på kurset.

  

Kurset varer 2 måneder

(efter kurset er slut har du adgang til alt materialet i yderligere 4 mdr. (i alt 6 mdr))

 OBS begrænset antal pladser! 

Facebook hundetV (2)

PERSONLIG FEEDBACK

En vigtig del af forløbet er din personlige sparring med Tanja, Lea og Christina. Du bliver fulgt hele vejen og modtager feedback på træningen med din hund. 

Du får adgang til et lukket læringsværksted, hvor alt materialet og vores dybdegående videoer ligger. Når du tilmelder dig får du tilsendt et personligt login ind til forløbet.

Derudover bliver du lukket ind i den tilhørende facebook-gruppe, du kun deler med de andre passionerede deltagere. Du kan dele op og nedture, og det er også her du får feedback på dine videoer og træning.

OBS kun begrænset antal deltagere!

Hvis du deltager aktivt i gruppen, og består de forskellige opgaver og challenges modtager du et diplom for gennemført kursus.

ER FOR DIG SOM:

 • Er passioneret hundenørd
 • Træner målrettet
 • Træner hundesport
 • Vil være dygtige og optimere din træningen
 • Er hundetræner

Gælder uanset hvad du træner med din hund. Færdighederne du lærer på kurset er universelle, og virker uanset hvilken hund og hvilket mål du har.

OBS begrænset antal pladser.

Tilmeldingen lukker d. 3. september kl. 21.00

KURSUS DIPLOM

Du får et diplom for gennemført kursus, når kurset er færdigt.

Du opnår diplomet hvis:

 • du deltager aktivt på forløbet
 • består de forskellige opgaver
 • er med i challenges

Kurset varer 2 måneder.

Det starter d. 20. september 2021 og slutter d. 20. november 2021

OBS Tilmeldingen lukker d. 3. september 2021 kl 21.00

diplom

En godbid er ikke bare en godbid!

Mange hundejere undervurdere hvor stor betydning belønningerne har.

Måden du belønner din hund, har rigtig stor betydning for hele din træning - en godbid er ikke bare en godbid. Selve belønningstypen samt hvordan den bliver leveret OG hvad der sker lige efter beløningen er hamrende vigtig for din træning.

I Just Be Dog har vi udviklet et belønningskoncept, som både styrker øvelsen du træner SAMT lærer hunden at lytte efter. Hundens fokuskapacitet og forståelse af signaler bliver i den grad skærpet. Din træning bliver effektiviseret og optimeret.

 

Konceptet kan deles ind i 3 kategorier:

 • Belønningsfærdigheder
 • Belønningssignaler
 • Belønningsprocedure

Lad os forklare lidt om de forskellige kategorier.

 

Belønningsfærdighederne

Belønningsfærdighederne har til formål at sikre, at du kan belønne din hund mest optimalt.

Du lærer at belønner hunden uden konflikter på den måde, der er mest hensigtsmæssigt for hunden samt den øvelse, du ønsker at forbedre.

Timing er en vigtig del af dine belønningsfærdigheder. Dårlig timing kan ødelægge din træning. 

Hvis du skal lykkedes med din træning, skal du have ret meget styr på din mekanik, altså dine færdigheder som hundefører. Hvor dygtig er du til, dels at time dit belønningssignal, og hvor dygtig er du til at levere belønningen strategisk?

Mekanik og flyd på førerfærdigheder er en stor del af kurset. Du får trin for trin guides samt velstrukturerede og professionelle undervisningsvideoer, hvor både du og hunden lærer de essentielle belønningsfærdigheder.

 

Belønningssignaler

Hos Just Be dog er belønningssignaler noget vi virkelig lægger vægt på.

Belønningssignalerne skal ikke blot informere hunden om, at det var rigtigt det du gjorde, og nu kommer der en belønning. Signalet skal også indeholde information om, hvilken belønning der kommer og hvor belønningen bliver leveret.

Det er med til et optimere træningen og hundens sikkerhed vokser. Hunden er på den måde ikke er i tvivl om, hvor og hvornår den må tage belønningen. Det skaber trygge rammer hunden kan vokse i. Samtidigt lærer vi hundene at lytte til de verbale signaler og forstå deres konkrete betydning.

Du bliver tydelig i din kommunikation i og omkring hvornår forstærkningen er tilgængelig og hvordan den bliver leveret. Det lyder meget teknisk, men vi garanterer at når du får det ind under huden, er det et værktøj du på ingen måde vil være foruden. Din hund vil elske dig for det, og du får maks udbytte af træningen. 

Ved at have forskellige belønningssignaler, kan vi også hjælpe hunden i indlæringen. Mange øvelser kan indlæres mere eller mindre udelukkende ved brug af belønningssignalerne.

 

Belønningsprocedure

Din belønningen kan indeholde flere elementer. Du både forstærker hunden for den adfærd den netop har udført, og samtidigt kan du klargøre hunden til næste repetition i træningen.

Det der sker mellem ønsket adfærd og næste adfærd, er det vi kalder for belønningsproceduren. Som svenske hundetræner Emelie Johnson også siger det: "Hvis vi ikke kan kontrollere hvornår belønningen slutter, så kan vi heller ikke kontrollere/være forberedt hvad den næste adfærd bliver."

Og hvis vi ikke er forberedt, vil du opleve at hunden enten begynder at snude, tjekke ud, klø sig, gø, gå væk eller på anden måde udvise frustration over "tomrummet". 

Hvis du til gengæld har styr på din belønningsprocedure og lærer at planlægge din træning bedst muligt, er din belønning stor. Du vil opleve fokus og flow i træningen. Du kommer i boblen med hunden, hvor i smelter sammen til en, alt omkring jer forsvinder og I er begge 100% fokuseret på opgaven.

FÅR DU DET OPTIMALE UD AF DIN TRÆNING?