The way to success - Et foredrag om fodring af hundeatleten  

En korrekt og passende ernæring er vigtig for alle hunde, men for hundeatleten, som skal præstere dens bedste, vil foderet i mange tilfælde være den brik i puslespillet, som afgør, om hunden har succes eller ej - og endnu vigtigere, om hunden trives med de høje krav, der bliver stillet til den.!

Ligesom menneskeatleten, kan ejeren til hundeatleten ikke komme udenom at beskæftige sig dybdegående med sin hunds ernæring. Hundens ernæring skal der holdes styr på, på lige fod med f.eks. hundens træning og udstyr.

Til dette foredrag får du at vide, hvor stor en rolle ernæringen spiller for hundeatleten, hvad du kan gøre for at øge din hunds præstation og hvorfor det ikke er ligemeget, om du bruger fedt eller kulhydrater som energikilde til din hund.

Du vil også lære, at hunde er forskellige og at valget af energikilden afhænger af hundens muskulatur. Og ja, efter deltagelsen i foredraget vil du ikke kunne nøjes med en træningslogbog, men du vil fremover også skulle holde styr på din hunds ernæringslogbog.

Dette foredrag er et klart „must“ for alle hundeejere, der bruger deres hunde i sporten, om det nu er jagt, agility, lydighed, cani cross, lure coursing, slædehundeløb, nose work, dog dancing, arbejde eller noget helt andet.

Du har to muligheder for at deltage.
Du kan høre foredraget hos Hund360 i lokalerne i Vipperød eller via Zoom.

Du har adgang til optagelserne fra Zoom i en uge efter afholdelse.

Foredraget er for dig der:

Passioneret hundenørd

Er du passioneret hundenørd som elsker at lære mere og virkelig dykke ned i og forstå dyrs adfærd, for på den måde at kunne tilpasse og ændre træningen? I så fald er seminaret for dig.

Professionel dyretræner

Som professionel kan du ofte stå med dyr, der af en eller anden årsag udviser en adfærd, som vi anser som problematisk. På dette seminar få du flere redskaber i din værktøjskasse, til at kunne analysere og problemløse og hjælpe de kursister og dyr du arbejder med.

Dyrlæger, Veterinærsygeplejesker, Internatmedarbejdere, Dyrepassere mf.:

I alle interaktioner med dyr, sker der læring. Både for dyret og for os mennesker.

Denne læring hos dyret sker, uanset om vi vil det eller ej og der er altid koblet en følelse på og en adfærd som afspejler den læring der er sket.

Hundefodernørd Ann-Kristin Meyer
 

Ann-Kristin Meyer er hundeernæringskonsulent og rådgiver både private og virksomheder om alt, der har med hundefoder og -ernæring at gøre. Med en kandidat i Animal Science fra Københavns Universitet og med speciale i hundeernæring har hun en solid akademisk og uvildig baggrund hvad angår ernæring af hunde.

Hundeernæring er Ann-Kristins store passion og hun er af den overbevisning, at foder handler om mere end bare at forsyne hunden med energi og essentielle næringsstoffer. Ann-Kristin har hjulpet mange hunde til at trives bedre – blot ved at ændre deres kost. Dette inkluderer både raske voksne hunde, allergihunde, overvægtige hunde, drægtige og diegivende tæver, hvalpe og aktive konkurrencehunde.

Hundefodernørd
Visualisering med agility storformat_JS 01 06 2022

Arrangementet i detaljer

  • 4. marts 2023 kl. 12.00-14.30 
  • Afholdes hos Hund360. Vipperødvej 43, 4390 Vipperød 
  • Hunde er ikke tilladt indenfor i auditoriet hvor foredraget finder sted.
  • Kursusgebyr inkluderer te/kaffe og kage
  • Foredraget kan også ses via Zoom
  • Du har adgang til optagelser 1 uge efter afholdelse
  • Er du medlem af HundeTV får du 20% rabat
  • OBS BEGRÆNSET ANTAL PLADSER

For yderligere spørgsmål skriv til os på hello@hund360.dk

Din investering i denne ekstraordinære lærende oplevelse er :

Foredrag i Hund360 lokaler kr. 350,- 

Foredraget via Zoom kr. 325,-

 

OBS Er du medlem af HundeTV får du 20 % rabat