Slanke hunde har det federe - Et foredrag om overvægt hos hunde  

Som i så mange andre vestlige lande har vi i Danmark et problem. Et stort problem. Et problem, der befinder sig i den anden ende af snoren og med besvær prøver at bevæge sig fremad på fire små poter. De danske hunde er for tykke – ikke alle, men en stor del af dem. Men hvornår er en hund egentlig „for tyk"? Og hvorfor er det så stort et problem?

I dette foredrag lærer du om overvægt og dens følgesygsomme, hvorfor nogle hunde er mere tilbøjelige til at ende som buttet udgave af menneskets bedste ven, og hvad du som hundeejer kan gøre for at forebygge overvægt og - hvis din hund allerede har lidt for meget på sidebenene - hvordan du kan hjælpe hende/ham af med kiloerne.

Selvom overvægt er et multifaktorielt problem, har dette foredrag fokus på de ernæringsmæssige aspekter. Du vil bl.a. blive klogere på de tre makronæringsstoffer proteiner, fedt og kulhydrater, og hvilken rolle de spiller i den store overvægts-krimi. Og lad mig allerede nu afsløre, at det ikke er fedt, der er synderen!

 

Seminaret er for dig der:

Passioneret hundenørd

Er du passioneret hundenørd som elsker at lære mere og virkelig dykke ned i og forstå dyrs adfærd, for på den måde at kunne tilpasse og ændre træningen? I så fald er seminaret for dig.

Professionel dyretræner

Som professionel kan du ofte stå med dyr, der af en eller anden årsag udviser en adfærd, som vi anser som problematisk. På dette seminar få du flere redskaber i din værktøjskasse, til at kunne analysere og problemløse og hjælpe de kursister og dyr du arbejder med.

Dyrlæger, Veterinærsygeplejesker, Internatmedarbejdere, Dyrepassere mf.:

I alle interaktioner med dyr, sker der læring. Både for dyret og for os mennesker.

Denne læring hos dyret sker, uanset om vi vil det eller ej og der er altid koblet en følelse på og en adfærd som afspejler den læring der er sket.

Hundefodernørd Ann-Kristin Meyer
 

Ann-Kristin Meyer er hundeernæringskonsulent og rådgiver både private og virksomheder om alt, der har med hundefoder og -ernæring at gøre. Med en kandidat i Animal Science fra Københavns Universitet og med speciale i hundeernæring har hun en solid akademisk og uvildig baggrund hvad angår ernæring af hunde.

Hundeernæring er Ann-Kristins store passion og hun er af den overbevisning, at foder handler om mere end bare at forsyne hunden med energi og essentielle næringsstoffer. Ann-Kristin har hjulpet mange hunde til at trives bedre – blot ved at ændre deres kost. Dette inkluderer både raske voksne hunde, allergihunde, overvægtige hunde, drægtige og diegivende tæver, hvalpe og aktive konkurrencehunde.

Hundefodernørd
Visualisering med agility storformat_JS 01 06 2022

Weekenden i detaljer

  • 21. januar 2023 kl. 10.00-12.30 
  • Afholdes hos Hund360. Vipperødvej 43, 4390 Vipperød 
  • Hunde er ikke tilladt indenfor i auditoriet hvor seminaret finder sted.
  • Kursusgebyr inkluderer te/kaffe og kage
  • Er du medlem af HundeTV får du 20% rabat
  • Er du medlem af KLUB PRO får du 30% rabat
  • OBS BEGRÆNSET ANTAL PLADSER

For yderligere spørgsmål skriv til os på hello@hund360.dk

Din investering i denne ekstraordinære lærende oplevelse er 

pris kun 350,- 

 

OBS Er du medlem af HundeTV får du 20% rabat

OBS Er du medlem af KLUB PRO får du 30% rabat