Forbered hunden på de høje nytårslyde

Med HundeTV får du adgang til +450 træningsvideoer (bl.a. vores modul med lydtræning og nytårsaften) der tager udgangspunkt i vores bedste læringsmetoder, bonusmoduler, live Q&A i lukket Facebook gruppe og meget mere. Alt hvad der skal til for at få en rolig, lydig og glad familiehund.

 

 

PRØV GRATIS I 14 DAGE

HVAD ER HUNDETV?

HundeTV er for dig, som gerne vil have en hund som mestrer hverdagslivet. Om du har brug for at lære hunden at være alene hjemme, hilse pænt på gæster, stoppe med at gø, gå pænt i snor, så er HundeTV stedet, hvor du får hjælp til at træne din bedste ven til at være den makker, du drømmer om.

✅ Ny træning hver måned

✅ +1000 kursister

✅ Ubegrænset adgang til +450 træningsvideoer

✅ LIVE Q&A hver måned

PRØV GRATIS I 14 DAGE
HUNDETV HVERDAGSMESTER

 

 

 

"Jeg kan helt klart anbefale HundeTV HVERDAGSMESTER til alle.

Hvis jeg ikke havde HundeTV, ved jeg ikke hvordan det var gået med Gurli og jeg.

Hvis jeg ikke havde haft et sted jeg kunne læse, se og forstå noget mere om min hund, havde jeg været helt fortvivlet og modløs."

 

Mie Lyck Abildskov, Medlem af HundeTV

 

 

 

HVORDAN FUNGERER HUNDETV?

Med en Ipad, mobil eller computer kan du hjemme i stuen eller på gåturen træne din hund sammen med os, mens vi på video guider dig gennem træningen i et tempo og på et sprog alle kan være med på.

Vi giver dig den røde tråd, så du ved hvor og hvordan, du skal starte med netop din hund eller hvalp. Du kan også springe rundt og gennemgå materialet, som du vil, da du har adgang til det hele 24/7.

4,5 / 5,0 på Trustpilot

Det siger vores medlemmer

 • Absolut gode og brugbare videoer. Ser dem flere gange for at få alle de gode træningstips med. Meget detaljeret gennemgang af de forskellige emner. Kan kun anbefale et medlemsskab af HundeTv.

  Annie

 • Super kompetent træningsvejledning. God formidling i korte videoer, der er til at forstå og i flere niveauer så alle kan være med og der samtidigt er rum til udvikling. Fedt med app så det er nemt tilgængeligt når man lige skal finde det. God oversigt over de forskellige emner og rigtig dejligt med link til andre videoer i samme kategori.

  Rie

 • Det her er simpelthen noget af den bedste træning jeg kan give mig selv og mine hunde. Folkene bag hundetv er fantastiske mennesker, som altid står klar med råd og vejledning hvis man har behov for det. Og man for virkelig noget for sine penge.. :)

  Denise

 • Dette er et utroligt godt forum. Jeg har ikke været igennem det hele, men ud fra mine oplevelser kan jeg sige følgende; Det handler hele tiden om hundens trivsel og ejerens/førerens gode opførsel. Der er ikke skæld ud involveret kun det positive - og det virker!!! Jeg har prøvet flere trænings-teorier/metoder, men først her er det lykkedes for mig. Jeg må sige, at vi er forskellige som hundeejere og hunde og derfor virker forskellige teorier og metoder nok forskelligt for os, men HundeTv virker i hvert fald rigtig godt for mig og mine hunde 😁

  Karina

 • Hundetv indeholder dejlige, instruktive videoer til at løse stort og småt i forbindelse med samværet med din hund. Alle video tager udgangspunkt i en positiv og venlig tilgang til såvel hund som hundefører. Stor anbefaling herfra.

  Bodil

 • Har bestilt flere ting i shoppen og bruger flittigt online serierne. Begge dele er af højeste kvalitet, super brugbart og meget inspirerende. Der er go’ service og det er nemt at få råd og vejledning. Bedste hundetræningssted online.

  Pernille

 • Virkeligt gode, informative videoer! De har en rigtig god hvalpe-serie, som kan være god at se inden man får hvalpen - det gjorde jeg, og følte mig maks parat til at få en hvalp! Stort vidensudbytte for pengene!

  Emma

Jeg kan helt klart anbefale HundeTV til alle. Hvis jeg ikke havde HundeTV, ved jeg ikke hvordan det var gået med Gurli og jeg. Hvis jeg ikke havde haft et sted jeg kunne læse og se og forstå noget mere om min hund, så havde jeg været helt fortvivlet og modløs.

- Mie Lyck Abildskov

Jeg vil anbefale HundeTV til dem, der lige har fået hvalp - men også garvede hundejere og instruktører. Jeg kan godt lide at HundeTV kommer med en "opskrift", man nemt kan følge til fx gå pænt i snor. HundeTV har hjulpet mig med at få struktur på min træning. Øvelserne er bygget rigtigt godt op og de indlæres i små trin. 

- Anja Heinze Skov

HVAD FÅR JEG HVER MÅNED?

 Hver måned får du en ny hundeserie med et relevant emne for både hvalpen og familiehunden. Udover den nye serie har du altid ubegrænset adgang til alt materialet på HundeTV HVERDAGSMESTER. Det betyder at du kan se og gense over 450 videoer med den nyeste viden og træning.

Udover videomaterialet får du også dette:

EVIDENSBASERET POSITIV HUNDETRÆNING FOR ALLE

Adgang til alleHVERDAGSMESTER videoer og materiale med Christina, Lea og Tanja samt dyrlæger og adfærdsbehandler

+ NYT INDHOLD HVER MÅNED!

LUKKET FACEBOOKGRUPPE

Adgang til vores inspirerende facebookgruppe, hvor du sammen med andre medlemmer flittigt kan dele jeres udvikling - og hjælpe, støtte og inspirere hinanden. Vi (Tanja, Lea og Christina) følger også med og besvarer også spørgsmål.

LIVE UDSENDELSER

 Live udsendelser i facebookgruppen med specifikke emner 1 gang om måneden. Emner såsom "Træn din hund rolig" og "Lær din hund at takle svære hundemøder" etc. Udsendelserne optages og kan til enhver tid genses.

10% RABAT PÅ WEBSHOPPEN

Som medlem får du fast 10% rabat samt særtilbud på webshoppen 

 

BONUS: KÆMPE HVALPEUNIVERS

Vi har videoer og kurser til hvalpe fra 0-7 måneder - og til enhver situation. Om det er til når I skal hente hvalpen hjem, hvor han skal sove, hvor langt hvalpen må gå tur, renlighed, hjælp til hvalpebideri, alene hjemme eller anden hvalpetræning, har vi videoen og kurset til dig.

PRØV GRATIS I 14 DAGE

MØD DINE TRÆNERE 🙋‍♀️

HundeTV ledes af Tanja, Lea og Christina som også er dine primære undervisere. Vi er stifterne af Hund360 og ledere af hundetræner uddannelserne PRO og STEP UP

Vi har, udover os selv, håndplukket et stærkt team med nogle af Danmarks bedste hundeeksperter, dyrlæger og adfærdsbehandlere. De er sammen med os klar til at hjælpe og inspirere hver måned. 

Vi tror på at alle skal have adgang til de bedste undervisere og specialister uanset geografi og økonomi. 

team hund360 står op
barn og hund

HUNDETV ER TIL DIG DER ØNSKER:

✅ Endelig at få et trygt træningssted med en praktisk og positiv tilgang, der er både erfarings- og evidensbaseret.

At spare tid og penge på hundetræning der ikke virker. Lær at gøre det rigtigt fra starten og få styr på fundamentet.

✅ Svar på dine løbende spørgsmål – uden at skulle betale en hundetræner hver gang, du kommer i tvivl.

✅ Træning når det passer dig (og hunden). Du kan træne hjemme, på gåturen, i haven eller hvor du vil, og når du vil. Ideelt til en travl og krævende hverdag.

MÅNEDSMEDLEM ELLER ÅRSMEDLEM?

Uanset hvad du vælger, får du med det samme adgang til vores gennemtestede og komplete træningsprogrammer for alle niveauer.

Medlemskabet fornyes automatisk efter den valgte periode er slut. Du kan når som helst og nemt opsige fornyelsen af medlemsskabet. Ingen skjulte gebyrer.

MÅNEDSMEDLEM

129 kr. /md.

Ingen binding – Opsig når du vil

 Adgang med det sammen til 450+ træningsvideoer

15 % rabat på alle dine køb i webshoppen Just Be Dog

Nye videoer hver måned

Masser af træningstips og -tricks

Adgang lukket facebookgruppe kun for medlemmer

Live udsendelser i den lukkede gruppe med vigtige emner 1 gang pr md

Særtilbud på webshoppen 

SPAR 50%

ÅRSMEDLEM

1.548 kr.
Kun 774 kr. /året

Ingen binding – Opsig når du vil

Adgang med det sammen til 450+ træningsvideoer

15 % rabat på alle dine køb i webshoppen Just Be Dog

Nye videoer hver måned

Masser af træningstips og -tricks

Adgang lukket facebookgruppe kun for medlemmer

Live udsendelser i den lukkede gruppe med vigtige emner 1 gang pr md

Særtilbud på webshoppen

FAQ

VORES 4 VIGTIGSTE SPØRGSMÅL 🐶

HundeTV HVERDAGSMESTER er kvalitets hundetræning på abonnement. Vi har mere end +450 videoer og foredrag. 

Hver måned har vi også LIVE Q&A hvor du kan spørge os direkte om månedens tema og få hjælp til din hundetræning. 

Når du melder dig ind i HundeTV HVERDAGSMESTER får du adgang til alt materialet inklusiv den komplette hvalpe- og hundetræningsguide, serier og videoer med praktiske anvisninger, konkrete skabeloner, tjeklister, quizzer og trin-for-trin-guides. 

Medlemsskabet vil altid have en værdi på minimum 25.000kr (ja det er meget). Vi har så mange kvalitets kurser og videoer at dette er HundeTVHVERDAGSMESTER's reelle værdi - og der kommer nye kurser hver måned, som vi gennemgår trin for trin, så det føltes som om, at vi står på træningspladsen sammen.

HundeTVHVERDAGSMESTER koster 129 kr. pr. måned eller 1.290kr for et års medlemsskab. Denne pris dækker altså alt – ingen skjulte gebyrer her!

Vi trækker pengene på dit kort 14 dage efter du har tilmeldt dig. Betalingen sker fortløbende og automatisk via dit tilmeldte kort, indtil du ønsker at opsige aftalen (når som helst).

Ja. Selvom HundeTV HVERDAGSMESTER er en abonnementsordning, har vi ingen binding. Du kan når som helst melde dig ud igen. Og opsiger du eksempelvis 10 dage efter sidste abonnementsbetaling, har du fortsat adgang til alt i de resterende 20 dage.

1. START: Læg den ønskede medlemspakke i kurven og betal den første periode

2. BRUG: Log på læringsplatformen, og se præcis de videoer og det materiale, som du ønsker og deltag i alle de ønskede medlemsaktiviteter.

3. STOP: Meld dig ud med ét klik (NUL OPSIGELSESPERIODE). Opsiger du eksempelvis 10 dage efter sidste abonnementsbetaling, har du fortsat adgang til alt i de resterende 20 dage.

MÅNEDSMEDLEM ELLER ÅRSMEDLEM?

Uanset hvad du vælger, får du med det samme adgang til vores gennemtestede og komplete træningsprogrammer for alle niveauer.

Medlemskabet fornyes automatisk efter den valgte periode er slut. Du kan når som helst og nemt opsige fornyelsen af medlemsskabet. Ingen skjulte gebyrer.

MÅNEDSMEDLEM

129 kr. /md.

Ingen binding – Opsig når du vil

 Adgang med det sammen til 450+ træningsvideoer

15 % rabat på alle dine køb i webshoppen Just Be Dog

Nye videoer hver måned

Masser af træningstips og -tricks

Adgang lukket facebookgruppe kun for medlemmer

Live udsendelser i den lukkede gruppe med vigtige emner 1 gang pr md

Særtilbud på webshoppen 

Spar 50%

ÅRSMEDLEM

1.548 kr.
774 kr. /året

Ingen binding – Opsig når du vil

Adgang med det sammen til 450+ træningsvideoer

15 % rabat på alle dine køb i webshoppen Just Be Dog

Nye videoer hver måned

Masser af træningstips og -tricks

Adgang lukket facebookgruppe kun for medlemmer

Live udsendelser i den lukkede gruppe med vigtige emner 1 gang pr md

Særtilbud på webshoppen