Just Step Up FAQ


VORES 3 VIGTIGSTE SPØRGSMÅL

Hvad er Step Up?

Step Up er en 1års instruktøruddannelse der er designet til at hjælpe hundetrænere, lydighedsudøvere og passionerede hundenørder til at præstere bedre med hunden. Det er en overbygning til PRO Hundetræneruddannelsen med fokus på lydighedsøvelser, der kan bruges uanset lydighedsprogram (LP, DCH, RALLY, IGP etc). Du kan også være med, hvis du har en instruktøruddannelse fra et andet sted.

Uanset om du er ny indenfor lydighed eller du allerede går konkurrencer og er klar til at lære mere - Just Step Up vil udfordre dig til at træne på det højeste niveau. 

For at se uddannelsesindholdet og programmet KLIK HER


Hvor foregår undervisningen?

Undervisningen foregår LIVE på Sjælland. Vi mødes enten indendørs i vores egen træningshal med kunstgræs på adressen: Stestrupvej 110, 4360 Kirke Eskilstrup

Eller udendørs i Ringsted på adressen: Lindegårdsvej 25, 4100 Ringsted, Denmark

Eller på adressen: Skamstrupvej 13, 4440 Mørkøv 

Når du er tilmeldt, får du en oversigt over hvor vi er til samlingerne.


Hvordan bliver jeg certificeret?

Du bliver certificeret...

  • Hvis du overholder kravet om 80% fremmøde til live modulerne
  • hvis du består den praktiske eksamen med hund
  • Hvis du laver og består de obligatoriske opgaver undervejs
  • Hvis du består den teoretiske eksamen
OBS hvis du ikke består en af eksamerne, er der mulighed for re-eksamen mod et gebyr.

 


SPØRGSMÅL OM INDHOLDET

Hvem er underviserne?
Udover os selv (Tanja, Lea og Christina) har vi håndplukket nogle af Danmarks bedste undervisere indenfor deres felt. På den måde kan vi tilbyde den højeste faglige viden og den bedste undervisning for alle.

Når vores eksterne eksperter er på, er vi også med på sidelinjen til at hjælpe dig. Det betyder, at der altid er minimum 3 top undervisere til stede og god tid til at hjælpe. Individuel undervisning er noget vi lægger meget vægt på og prioriterer højt på uddannelsen.


Er uddannelsen noget for mig?

Uddannelsen er for alle der er allerede er uddannet hundetræner og er interesseret i at lære mere om hundetræning og adfærd. Uddannelsen er også for dig, som ønsker at udvide dine nuværende evner og viden om hunde og træning.

Uddannelsen er live, og den kræver, at du er klar til at lære nyt og blive både klogere på dig selv og hunde.


Hvad skal jeg bruge for at tage uddannelsen?

  1. Vedvarende adgang til mindst én træningsglad hund for at kunne træne så ofte som det kræver
  2. Computer eller tablet med adgang til internet 
  3. En klikker, super lækre godbidder og noget trækkelegetøj til hunden
  4. Du skal være fysisk i stand til at kunne træne hunde på forskellige energi-niveauer
  5. Du skal have en facebook-profil for at få adgang til vores lukkede facebook-gruppe


Bliver jeg certificeret, hvis jeg består uddannelseseksamerne?

Ja færdiguddannet bliver du "Certificeret Step Up Instruktør". Venligst vær opmærksom på, at du ikke bliver certificeret blot for at følge uddannelsesprogrammet. Der er 80 % fremmøde pligt. For at blive certificeret skal du også have lavet og bestået alle obligatoriske opgaver samt bestå alle eksamener. For flere detaljer læs under spørgsmålet "Hvordan bliver jeg certificeret?"


Får jeg en titel?

Ja. Hvis du bliver certificeret, kan du bruge titlen "Certificeret Step Up Instruktør" eller bruge forkortelsen CSUI. Når du er færdiguddannet modtager du også et diplom fra os.

Er du observatør på uddannelsen modtager du et diplom på, at du har været observatør.


Hvordan tager jeg uddannelsen?

Uddannelse er live og undervisningen foregår på Sjælland. Det kræves, at du møder op til modulerne og modtager undervisning fra underviserne. Der er krav om 80% fremmøde for at kunne bestå.

Der vil ud over live undervisningen også være hjemmetræning og opgaver fra gang til gang.


Hvor lang tid tager uddannelsen?

Uddannelsen tager 12 måneder at gennemføre.


Skal jeg have min egen hund for at kunne deltage?

Du behøver ikke at have din egen hund for at deltage. Vi har mange kursister, som låner en hund af en ven eller familien, som deres træningsmakker. Det som er vigtigt er, at du har adgang til en eller flere hunde, som du kan træne med flere gange om ugen. Det kræver en del træning med hund at være med på uddannelsen.Kan jeg deltage som observatør uden hund?

Ja, du kan også deltage, som observatør uden hund på HundeTV STEP UP uddannelse. Det er en rigtig god mulighed for dig, som ikke kan deltage med hund, men ønsker at lære teorien, grundfærdighederne, samt vores unikke flow-formel, hvor hunden lærer hurtigere, bliver mere sikker og samtidigt lærer at holde bedre fokus.

Som observatør deltager du uden hund, men følger undervisningen på lige fod med de andre. Dvs. du følger den praktiske træning og kan naturligvis deltage i diskussioner med mere. Der er ingen praktisk eksamen som observatør, men du får et diplom på, at du har deltaget på uddannelsen.

Maks 10 observatørpladser!

Pris 6.500kr.

Du køber din plads HER >


 

SPØRGSMÅL OM BETALING

 

Hvad koster Step Up?

Step Up uddannelsen koster 27.990kr. 

Du har mulighed for at betale hele beløbet på én gang eller betale via ratebetaling (6 rater)

Beløbet (plus betalingsomkostninger) bliver fordelt over 6 rater. Dvs. 4690kr. inkl. moms hver anden måned. Betalingen bliver trukket automatisk. Se mere HER >


Hvornår bliver betalingen trukket på min konto?

Vi trækker pengene på dit kort samme dag, som du tilmelder dig. Er du tilmeldt via rate-betaling vil betalingen ske fortløbende og automatisk via dit tilmeldte kort.

 

Kan jeg få refunderet pengene, hvis jeg ombestemmer mig ?

Når du køber en uddannelse giver du samtidig Hund360 ret til at trække betaling for ydelsen. Det er som udgangspunkt ikke muligt at fortryde dit køb. Der er dog en lovbestemt 14 dages fortrydelse fra den dag, du indgik aftalen. Denne ophører straks, når du er påbegyndt programmet. Se vilkår HER   >


Hvordan kan jeg ændre mine kortoplysninger?

For at ændre dine kortoplysninger, skal du logge ind på din profil.  Klik på "Din konto". Gå derefter til siden med dine produkter/"Your products" og "Manage payment". Her kan du skifte kortet.