Vi har inviteret Karolina Westlund til Danmark for at holde et 2 dages seminar om, hvordan vi løser vi udfordrende adfærd - set med etologiens øjne. 

Udfordrende adfærd hos dyr kan variere fra ubelejligt… til pinligt... til irriterende... til et problem... – for os mennesker, der skal leve med dem.


For de involverede dyr er denne adfærd ofte slet ikke problematisk, men snarere en løsning på et problem, som dyret oplever.

Vores opgave som dyreejere eller professionelle trænere, er at hjælpe dyret med at finde en anden løsning, der er mindre irriterende og ubelejlig for os, og som passer bedre ind i de rammer hunden skal leve i. Det er bedre for os og for dyret.

Det allerbedste er hvis vi helt kan fjerne problemadfærden.

Dette seminar vil give dig redskaberne og viden om, hvordan vi griber adfærdsmæssige udfordringer an.
Ved at bruge et holistisk perspektiv, der involverer etologiske, affektive og adfærdsanalytiske tilgange, vil vi gennemgå følgende på seminaret:


1) Hvordan humørstilstande påvirker opfattelse, beslutningstagning og adfærd - og hvordan vi ved at ændre stemningen, kan ændre den udfordrende adfærd.

2) Hvordan følelsesmæssige reaktioner på triggere i miljøet påvirker adfærd, og hvordan vi gennem omhyggelig adressering af disse triggere kan ændre følelser - og dermed ændre den udfordrende adfærd.

3) Hvordan forståelse af adfærdens funktion, kan hjælpe med at forklare, hvad der foregår - og hvordan vi kan ændre den funktion, for at ændre den udfordrende adfærd.

 

Karolina vil gennemgå forskellige teknikker og perspektiver til hvert af disse tre tilgange og der vil være videoeksempler til at illustrere mange af teknikkerne med forskellige arter, herunder hunde, heste og katte.

Dette seminar handler derfor ikke udelukkende om hunde.

Seminaret er for dig der:

Passioneret hundenørd

Er du passioneret hundenørd som elsker at lære mere og virkelig dykke ned i og forstå dyrs adfærd, for på den måde at kunne tilpasse og ændre træningen? I så fald er seminaret for dig.

Professionel dyretræner

Som professionel kan du ofte stå med dyr, der af en eller anden årsag udviser en adfærd, som vi anser som problematisk. På dette seminar få du flere redskaber i din værktøjskasse, til at kunne analysere og problemløse og hjælpe de kursister og dyr du arbejder med.

Dyrlæger, Veterinærsygeplejesker, Internatmedarbejdere, Dyrepassere mf.:

I alle interaktioner med dyr, sker der læring. Både for dyret og for os mennesker.

Denne læring hos dyret sker, uanset om vi vil det eller ej og der er altid koblet en følelse på og en adfærd som afspejler den læring der er sket.

Karolina Westlund

Ph.D i etologi, forsker og dyretræner. Hun er lektor i etologi ved Stockholms universitet og udgiver videnskabelige artikler relateret til berigelse, læring og velvære.

Karolina Westlund hjælper kæledyrsejere og personer, der arbejder professionelt med dyr, med at få gladere dyr, der trives i menneskers pleje. Hun underviser i dyreadfærdshåndtering gennem blogindlæg, kurser og seminarer. Hun er meget interesseret i velfærd, miljøberigelse og træning af zoologiske dyr og i laboratoriemiljøer.

Karolina er desuden en erfaren og efterspurgt foredragsholdere. Via hendes blog Illis.se deler hun ud af sin viden og laver onlinekurser. Hun er især kendt for hendes seminarer og kurser om dyrs grundfølelser.

NU kommer hun til Danmark med dette helt nye og meget spændende seminar - Resolving challenging behavior - Hvordan løser vi udfordrede/problem adfærd.

Karolina Westlund
Visualisering med agility storformat_JS 01 06 2022

Weekenden i detaljer

  • 26. og 27. november 2022 kl. 9.00-16.00 (inklusiv pause fra 12-13)
  • Afholdes hos Hund360. Vipperødvej 43, 4390 Vipperød 
  • Overnatning er ikke muligt på stedet. Skriv til hello@justbedog.com 
  • Hunde er ikke tilladt indenfor i auditoriet hvor seminaret finder sted.
  • Dette seminar er primært for passionerede hundeejere, dyretrænere, adfærdsbehandlere, dyrepassere, dyrlæger, internat personale samt andre faglige kategorier indenfor dyrepleje.
  • Bemærk at seminaret afholdes på engelsk!
  • Kursusgebyr inkluderer frokost (sandwich), te/kaffe og kage (begge dage)
  • Er du PRO eller STEP UP kursist får du yderligere 35% rabat
  • OBS BEGRÆNSET ANTAL PLADSER

For yderligere spørgsmål skriv til os på hello@hund360.dk

Din investering i denne ekstraordinære lærende oplevelse er 

pris kun 3500,-

KUN 7 PLADSER TILBAGE!