Ken Ramirez er en af verdens bedste dyretræner OG han kommer til Hund360 i oktober 2023! 


Dette er en mulighed du ikke kan gå glip af!

Seminaret afholdes den 27, 28 og 29. oktober 2023 i Roskilde Kongres og Idrætscenter. Du kan vælge om du vil være med i 2 eller 3 dage.

Dage spækket med viden fra en af verdens førende dyretræner KEN RAMIREZ  fra USA


Program 

Dag 1 (fredag) OBS målrettet til hunde- og dyretrænere men alle kan deltage

 • Hvordan vi arbejder med sky og skræmte dyr.

  Trænere skal ofte arbejde med et dyr, der har det ubehageligt omkring mennesker eller som er tilbageholdende med at deltage i træningen.
  Hvordan håndterer du det ?, og hvor starter du? Hvilke strategier er de mest effektive til at trække et dyr ud af dets skal og vinde dets tillid?

 • Aggressionsbehandling og håndtering.

  Det kan være en udfordring for selv de allerbedste trænere at håndtere reaktive hunde, håndtere aggression og arbejde gennem problemer med meget følsomme dyr. Gennem årene har mange kreative trænere præsenteret forskellige alternativer til at håndtere aggressions- og reaktionsproblemer.
  Hvordan sammenligner vi disse forskellige behandlingstilgange? Hvilke fælles eller særskilte videnskabelige principper anvendes? Er visse planer bedre for visse situationer end andre? 

 • Instruktørens rådgivningsevner.

  Herunder menneskelige færdigheder og organisatoriske evner. Ken vil dele historier fra sin konsulentpraksis og giver tips og forslag til, hvordan vi bliver  bedre trænere/instruktørere.

 

Dag 2 (lørdag) 

 • Forstærkningsstrategier.
  Forstærkning er nøglen til succesfuld træning, som de fleste trænere allerede ved! 
  Der er dog mange forskellige forstærkningsstrategier og forstærkningsmuligheder tilgængelige for os som trænere.
  Vi vil udforske både videnskaben bag disse strategier og vellykkede metoder til at implementere forskellige typer forstærkning i et træningsprogram. 
  Vi vil også diskutere teknikker så du selv kan vurdere, hvilken tilgang du vælger.
 • Håndtering af fejl. 
  Her fokusere vi på nogle af de mest almindelige fejl og genveje, vi som trænere tager, og årsagerne til, at vi ofte er fristet til at gå i den "forkerte retning". Ca. 20 typiske fejl og løsninger vil blive diskuteret. Alt fra "at lede efter den hurtige løsning" til et problem. Til en træners ønske om at bede om en adfærd "bare en gang mere" ....eller "bruge en adfærd, før dens træning er færdig.


Dag 3 (søndag) 

 • Valg og kontrol.
  Hvad mener trænere, når de siger, at de "giver deres dyr valg?" Hvad betyder det at tillade dyr at kontrollere resultaterne? Hvis vi gør det, hvordan undgår vi så at skabe kaos? Hvordan sikrer vi, at arbejdende dyr gør, hvad der forventes af dem?
  Ken vil diskutere sin tilgang til at håndtere disse spørgsmål, og hvordan han arbejder med sine klienter så de kan håndtere distraktioner i den virkelige verden.
 • Komplexe værktøjer.

  Diskussionsforumer om klikkertræning eller positiv forstærkningstræning er fyldt med lange diskussioner om bestemte operante metoder.
  Keep-going signal (KGS), jackpots, end-of-session signaler (ESS), adfærdskæder og et utal af andre....
  Ken vil forsøge at hjælpe med at fjerne mysteriet og forvirringen.

 • Koncepttræning - kvantitetsgenkendelse.

  Koncepttræning er blevet et specialiseringsområde for Ken.
  Ken vil give et kort overblik over ideen om konceptuel læring og derefter tager os med til et nærmere kig, på et af hans seneste forskningsprojekter, hvor han lærer en hund at tælle.


Seminaret er for alle som vil lære mere om træning af dyr

OBS seminaret vil foregå på engelsk!

Passioneret hundenørd

Er du passioneret hundenørd som elsker at lære mere og virkelig dykke ned i og forstå dyrs adfærd, for på den måde at kunne tilpasse og ændre træningen? I så fald er seminaret for dig.

Professionel dyretræner

Som professionel kan du ofte stå med dyr, der af en eller anden årsag udviser en adfærd, som vi anser som problematisk. På dette seminar få du flere redskaber i din værktøjskasse, til at kunne analysere og problemløse og hjælpe de kursister og dyr du arbejder med.

Dyrlæger, Veterinærsygeplejesker, Internatmedarbejdere, Dyrepassere mf.:

I alle interaktioner med dyr, sker der læring. Både for dyret og for os mennesker.

Denne læring hos dyret sker, uanset om vi vil det eller ej og der er altid koblet en følelse på og en adfærd som afspejler den læring der er sket.

Ken Ramirez Training & Consulting: 

Ken er Executive Vice President og Chief Training Officer for Karen Pryor Clicker Training (KPCT). Som en del af sin rolle hos KPCT holder han kurser og seminarer rundt om i verdenen.

I næsten 40 år har Ken Ramirez specialiseret sig i at opbygge nye træningsprogrammer, problemløsning og undervise nye trænere.

Ken arbejder bla. med:


Professional brugshundeservice

Ken begyndte sin karriere med at arbejde med førerhunde. Siden 1999 er han blevet opfordret til at hjælpe eftersøgnings- og redningshundeprogrammer, retshåndhævende hundeenheder og forskellige servicehundeprogrammer, mens de arbejder på at forbedre deres programproduktivitet og løse mange forskellige typer træningsproblemer. Han har arbejdet meget med traditionelle programmer, der er interesserede i at udforske de bedste måder at gå over til positiv forstærkningstræning på.

 

Zoo og akvarietjenster  

Listen over kunder, som Ken har rådført sig med i zoo- og akvarieverdenen, er omfattende. Han har specialiseret sig i zoo- og akvarieområdet i mere end 30 år. Ken har arbejdet med havpattedyr, primater, store katte, fugle, krybdyr og fisk. Han har designet træningsprogrammer, der involverer mere end 1500 forskellige dyrearter og er særligt dygtig til at undervise undervisere.


“Animals deserve the best care we can possibly provide.  Training should not be considered a luxury that is only provided if there is time; it is an essential part of good animal care.  Just as one would never consider developing an animal care program without a veterinary component, a nutritional component, a social component, and an environmental component, nobody should consider caring for an animal without a behavioral management component integrated into the program”

Ken Ramirez – From the introduction to “Animal Training: Successful Animal Management through Positive Reinforcement.”


Ken & Photo Fixed
Skærmbillede 2022-10-18 kl. 16.25.08

Weekenden i detaljer


 • Dato: 27, 28, og 29 of oktober 2023
 • Tid kl. 9.00-16.00
 • Sted: Roskilde Kongres- og Idrætscenter
 • Adresse: Møllehusvej 15, 4000 Roskilde
 • Dette er inkluderet i prisen:
  • Morgenmad kl. 8.30
  • Frisk frugt
  • Frokost kl. 12.00 Buffet med en sodavand 
  • Eftermiddagspause med kage og frisk frugt
  • Kaffe, the og isvand tilgængeligt hele dagen


For yderligere spørgsmål skriv til os på hello@hund360.dk

Du har to muligheder for at deltage i denne ekstraordinære lærende oplevelse

 Er du PRO eller STEP UP kursist får du 15% rabat

Er du HundeTV medlem får du 10% rabat

kun 3950,- 


2 dage med Ken Ramirez og en masse passionerede dyretrænere 

LØRDAG OG SØNDAG

  

 

 

 

JA TAK jeg skal med lørdag og søndag

Kun fredag 1890,-

3 dage: Fredag, lørdag og søndag 4950,- 


OBS Fredagen er målrettet hunde- og dyretrænere men alle kan deltage.

Lørdagen og søndagen er for alle, som vil blive bedre til at træne dyr.

Du har mulighed for kun at købe adgang fredag eller købe alle 3 dage til en ekstraordinær god pris.

JA TAK jeg skal have fredagen med