Mit navn er Marianne Mose. Jeg er certificeret hvalpe-og familiehund instruktør, rally-instruktør, kreativ producer på DR, Mindjuice coach, blogger, foredragsholder og coursemanager. Jeg er gift og mor til 4 teenage piger.

Da jeg var barn havde vi en breton, en jagthund. En hurtig, kvik og intelligent hund. Hun blev ikke brugt til jagt, men var familiehund. Det var først som voksen, jeg opdagede hvor meget man ellers også kan med sin hund.

Min første hund som voksen, Tasha, stak af og endte med at blive kørt ned på en mørk landevej. Hun havde er stærk trang til at løbe ad pommern til. Men det var jo også ligesom hendes ting. Det lå i hendes gener at lave et kæmpe søg.

Den næste hund var Freja, også breton. Jeg insisterede på at være den der trænede med hende. Gode hundevenner fik peget mig i retning af rally-lydighed. Og jeg var solgt. Det var i 2009 og inden jeg fik set mig om, gik jeg til rallyprøver med min jagthund. Men kampen var hård. Jeg trænede og trænede. Resultaterne udeblev. 

Så fik jeg Sienna i 2011. Australian Shepherd. Rally-drømmen blev virkelighed og inden for et par år var vi i rally champion-klassen.

Jeg ville dog gerne være endnu klogere på min hund. Bedre til at kommunikere med hende og til at forstå hende. Jeg meldte mig under fanerne i DKK. Jeg blev uddannet hvalpe og familiehundeinstruktør hos Christina Ingerslev og snart fik jeg også speciale i rally. Bagefter har jeg taget Hund & Trænings Rally instruktør uddannelse. 

Jeg har deltager i mange kurser og seminarer. ClickerExpo, hvalpe seminar hos Chirag Patel, Canis kurser og store internationale lydigheds-events. Alt det jeg har lært, har givet mig en kæmpestor værktøjskasse af teknikker og løsningsmuligheder.

Jeg har kæmpet mine kampe med konkurrence nerver. Alt der er spil i mig, bliver spejlet direkte i min hund. For at forstå hvad der skete i mig, har jeg taget coach uddannelse hos Mindjuice Academy i København.  

Du kan kontakte mig på: marianne@justbedog.com

I min undervisning står jeg for at se både dig og din hund. Hvem er du som hundefører, og hvad skal der til for at du, sammen med din hund, opnår de resultater du drømmer om?

 

”Sometimes you win and sometimes you learn

- but you never loose”

 

Marianne