Tanja HundeTV

Hej !

Jeg hedder Tanja Benn, og jeg har specialiseret mig i brugshundetræning med positive metoder. Jeg har afholdt mange kurser i klikkertræning for hundefører på alle niveauer fra begyndere til passionerede brugshundefører. 

Jeg er professionel hundetræner, uddannelsesleder på vores hundetræner uddannelser samt hundesportsudøver i PH programmet og special søg. Jeg er medejere af Just Be Dog og HundeTV sammen med Christina og Lea.

Jeg bor på landet sammen med min mand Christian og vores fem hunde i Fuglebjerg. Vi har 3 Golden Retrievere – Charlie på 9 år (2010), Geo på 8 år (2011) og Zoé på 5 år.(2014). Derudover har vi Balou på 3 år (2015), som er en blanding af Schæfer og Husky. Ham overtog vi fra Dyreværnet for snart 2 år siden. Sidste nye familiemedlem hedder Saga (2018), og hun er en sort Schæfer.

Jeg træner og underviser med positiv forstærkning, hvor der lægges vægt på hundens frivillige tilbud i træningen, og hvor der altid tages hensyn til den enkelte hund.


Du kan kontakte mig via: tanja@hundetv.dk

Hund360

“Spændende hold som alle er med fokus på hver enkelt hund og god vejledning til de ønsker man har for hvad ens egen hund skal lære, på hundens præmisser. En klar anbefaling til din bedste ven på 4 poter!”

Hund360

“Træningen med Tanja er bare den mest fantatiske træning, jeg har oplevet. Det giver så meget. Den kontakt jeg fået med hunden, betyder SÅ meget, og min hund elsker denne form for positive træning.
Det er fantastisk med teori inden træning, så man ved, hvad man skal arbejde med, når vi går ud og træner. Kan kun sige at Tanja ved, hvad hun snakker om. Jeg bliver helt høj og glad.”

Hund360

“Super træning med Tanja. Meget fin individuel træning både i grundfærdigheder og på spor. Altid med et smil på læben og et godt blik for hund og fører.
Det kan varmt anbefales!! 👍”

Jeg anvender primært shaping og dirigeret shaping i indlæringen og tilrettelægger træningen, således der altid er størst mulighed for succes.

Hundetræning skal være sjovt for både ejer og hund! Der skal være glæde i samarbejdet uanset ambitioner og sport.