VORES MISSION

Vi underviser og inspirerer indenfor feltet hundetræning via gennemtestet læringsprogrammer, hundeserier og uddannelser. Vi underviser alle hundeejere på alle niveauer - fra hardcore konkurrenceudøvere, de passionerede fagnørder, til sprøde nybegyndere, som lige har fået deres første hund. 

 

Hos HundeTV underviser vi i effektiv, positiv og evidens baseret hundetræning på alle vores kurser og uddannelser.


Vi ønsker at skabe et fælleskab af hundejere og trænere der træner med positiv forstærkning og som forstår værdien i at samarbejde og at diskutere træning og videnskaben bag træningsmetoderne.


Vi bruger ikke kun positive metoder fordi vi er empatiske og ordenlige mennesker. Vi bruger positiv forstærkning og evidensbaseret træning fordi vi forstår historien bag "straf" og tvang i træningen. HundeTV's tilgang er mere effektiv på alle måder. Vi forstår hundene og er opdateret med den nyeste viden og forskning på området. 


En hund er ikke bare en hund. Det er et individ med en personlighed og følelser. Det er et familiemedlem, din bedsteven og makker i træningen. I er et team, der via samarbejdet udvikles sammen.


Vi underviser vores kursister til at blive dygtige hundefører og effektive hundetrænere DER BRUGER POSITIV FORSTÆRKNING I TRÆNINGEN!

Christina Eddie berra.jpg

TEAMET BAG

Christina Berantzino, Tanja Benn og Lea Nor er stifterne bag HundeTV, og de er alle tre veluddannede hundetrænere med en stor viden om adfærd, læring og psykologi. De er selv hundejere og har i dag tilsammen 13 hunde. De har suppleret med videreuddannelse indenfor bla. hundesport, behavior adjustment training, hundens følelser, hundens dæmpende signaler. og har mange års erfaring som professionelle hundetrænere. De bruger udelukkende positive og de mest progressive metoder indenfor hundetræning.

De træner alle tre og underviser indenfor hundesport såsom PH (Politihunde Foreningens Program), specialsøg, spor, LP (Dansk Kennel Klubs lydighedsprogram), hyrdning (får) og Rally lydighed.

Udover dem selv, har de personligt håndplukket nogle af Danmarks dygtigste hundeeksperter, dyrlæger og adfærdsbehandlere. De er klar til at hjælpe og inspirere på HundeTV hver måned. 

Derfor er du hos HUNDETV garanteret tårn høj faglighed og effektiv træning med positive metoder.

VORES MEST POPULÆRE GRATIS VIDEOER, TIPS & TRiCKS 

 VI SAMARBEJDER MED EKSPERTERNE I DANMARK