TRÆN SOM EN PRO 

Udlev din drøm og gør en forskel med PRO hundetræneruddannelse

 


 

KOM PÅ VENTELISTE TIL VI ÅBNER IGEN KURSIST LOGIN

HVAD ER PRO?

På denne 1,5års online hundetræneruddannelse lærer du metoderne, formlerne og de gennemtestede teknikker, der får din hund til at glæde sig til at træne med dig - og reagere på dine signaler.

PRO giver dig konkrete redskaber, der sikrer at du undgår fejl i træningen. OG du slipper for at gå tilbage i træningen og rette fejlene igen og igen.

Uanset om du er ny hundeejer eller om du er erfaren hundenørd vil PRO udfordre dig på det højeste niveau. PRO er designet til at optimere træningen og forbedre din træningsrelation med hunden. 

pro skærm

Ku' det her godt være dig?


Du vil gerne lykkedes med din træning og mærke hundens glæde undervejs (hvorfor ellers træne med hunden?)

Du er allerede i gang med din træning af hunden, og har allerede prøvet forskellige hundetræningshold.

MEN du savner den røde tråd i træningen og opleve at det virkelig virker. 

Eller sagt helt enkelt. Du savner at have overblikket, og at hunden er koncentreret, motiveret, holder fokus og kan øvelserne – uanset forstyrrelser.

 

 

Alt for mange dygtige hundefører, som har knoklet i træningen, oplever at de ikke når helt i mål eller at øvelserne generelt bare er lidt uskarpe, og hunden mister fokus undervejs. 

  

 

"Jeg og min hund er så glade for uddannelsen. Virkelig!

Jeg drømmer om at blive instruktør, og jeg ønsker at udvikle mig.

Blive en bedre hundeejer, bedre hundefører og få et endnu bedre sammenspil mellem mig og min hund."

 

 - Josefin Larsson - Certificeret Pro Hundetræner

 

 

 

 

 

HVORDAN FUNGERER PRO?


PRO hundetræneruddannelsen varer 1,5 år og undervisningen foregår online. Træningen bliver frigivet i moduler med videoer, trin for trin guides og sjove quizzer. Du får adgang til det lukkede læringsværksted, kun for kursister, hvor alt det spændende materiale bliver frigivet.

Vi underviser i de nyeste og mest progressive træningsmetoder, der skaber en stærk indlæring hos hunden - bedre træning og fokuserede hunde. 

For mere information om PRO, indholdet og uddannelsesprogrammet se vores oversigt her >


se programoversigt
500 x 700 px) (400 x 600 px)

ER PRO DET RIGTIGE FOR MIG?

Hvis du ønsker at blive en virkelig dygtig hundetræner, optimere din træning med de nyeste og mest progressive træningsmetoder, forstå hunden bedre og måske endda hjælpe andre med at få bedre træning og en stærkere relation med hunden, ja så er PRO for dig. Alle kan være med uanset niveau og baggrund.

Vores kursister falder ofte ind i en af disse tre kategorier:

PASSIONEREDE HUNDENØRDER OG HUNDESPORTSFOLK

Ønsker at optimere din egen træning med din hund. Uanset om du er ny hundeejer, erfaren hundeejer eller hundetræner der har trænet i mange år -PRO vil hjælpe med at give det store overblik og give dig en mere optimal måde at træne hunden på med flow og glæde.

PROFFESIONEL HUNDETRÆNER

Ønsker at leve af hund eller undervise på deltid (og være støttet af et stærkt team, mens du gør det).  Du drømmer om at hjælpe andre med at få bedre træning og en stærkere relation med deres hund.

PRO hjælper dig til at blive en ekstraordinære hundetrænere, som underviser med både hjernen og hjertet.

DYRLÆGE, VETERINÆRSYGEPLEJESKE, MEDARBEJDER PÅ DYREINTERNAT ETC.

Ønsker at blive opdateret med den nyeste viden om læring, træning og adfærd. Du er dyrlæge, dyrepasser eller på anden måde har tæt omgang med hunde og ønsker at vide mere og give hundene et bedre liv.

PRO TIL KLUBBER OG FORENINGER?  

Vi er stolte af vores uddannelsesprogram, og de flotte resultater vores uddannede hundetrænere har.

PRO er derfor også designet som supplement til eller efteruddannelse af hundetrænere i foreninger og klubber. På den måde sikrer I at jeres undervisere altid er opdateret med de nyeste og mest etiske, bæredygtige og progressive metoder.

Er I flere i klubben eller foreningen, som ønsker ny inspiration og adgang til den nyeste viden om hunde læring og adfærd, skriv til os på pro@hundetv.dk, så finder vi en løsning til jer.

For at se uddannelsesindholdet og programmet KLIK HER

KAN JEG SE HVAD TIDLIGERE KURSISTER SIGER OM PRO?

Du kan se flere udtalelser om PRO fra vores kursister HER >

Jeg og min hund er så glade for uddannelsen. Virkelig. Jeg drømmer om at blive instruktør, og jeg ønsker at udvikle mig. Blive en bedre hundeejer, hundefører, få et bedre sammenspil mellem mig og min hund.

 - Josefin Larsson - Certificeret Pro Hundetræner

Jeg kan se forskel på mig selv om mine hunde efter jeg er startet på uddannelse. Det største jeg har lært her er om mig selv. Mit eget kropssprog, hvordan jeg træner min hund. Og også det her med at lege med hunden. Jeg kan kun anbefale det til alle andre.

Liselotte Månsson - Certificeret Pro Hundetræner

Jeg vil helt klart anbefale uddannelsen til alle som vil dem selv og deres hund noget godt og få en god og stærk relation til sin hund. 

 -Thomas JakobsenCertificeret Pro Hundetræner

SE FLERE REFERENCER HER >

PERSONLIG FEEDBACK

En vigtig del af forløbet er din personlige sparring med Tanja, Lea og Christina. Du bliver fulgt hele vejen og modtager feedback på træningen med din hund. 

Du får adgang til et lukket læringsværksted, hvor alt materialet og vores dybdegående videoer ligger. Når du tilmelder dig, får du tilsendt et personligt login ind til PRO.

Derudover bliver du lukket ind i den tilhørende facebook-gruppe, du kun deler med de andre passionerede deltagere. Du kan dele op og nedture, og det er også her du får personlig feedback på dine videoer, opgaver og træning. 

Facebook hundetV (2)

HVEM UNDERVISER PÅ PRO?

Uddannelsen ledes af Lea Nor, Christina Berantzino & Tanja Benn.

Udover os selv har vi håndplukket nogle af Danmarks bedste undervisere indenfor deres felt. På den måde kan vi tilbyde den højeste faglige viden og den bedste undervisning for alle.

Lea Nor

Uddannelsesleder, hundetræner, foredragsholder, hundesportsudøver og medejer af HundeTV.

Læs om Lea her   >

Christina Berantzino

Uddannelsesleder, hundetræner, foredragsholder, hundesportsudøver og medejer af HundeTV.

Læs om Christina her   >

Tanja Benn

Uddannelsesleder, hundetræner, foredragsholder, hundesportsudøver og medejer af HundeTV.

Læs om Tanja her   >

Rikke Wriedt

Kiropraktor, sportsdyrlæge & agility hundetræner Rikke Wriedt.

Rikke er en af eksperterne i HundeTV og arbejder til dagligt som dyrlæge med fokus på sportsmedicin, rehabilitering og kiropraktik i egen praksis "K9 Performance" i Ringsted.

Læs om Rikke her  >

Ann-Kristin Meyer

Ann-Kristin er en af Danmarks klogeste på fodring af hund. Hun er cand.scient. i Animal Science med speciale i hundeernæring - eller sagt på en anden måde: professionel hundefodernørd.

Hundeernæring er hendes passion, og hun er af den overbevisning, at hundefodring handler om mere end bare at forsyne hunden med energi og nødvendige næringsstoffer.

Læs om Ann-Kristin her  >

Johnny Hoffmann Bastian

Johnny er bl.a. uddannet operativ hundefører i Sverige og har SELV uddannet flere spor- og specialsøgshunde gennem de sidste 10 år.

Johnny har siden 2014 været registreret schweisshundefører i Danmark under Naturstyrelsen, og besigtigelseshundefører under det Svenske Vildtskadecenter og SLU (det svenske landbrugsuniversitet), siden 2014 hvor han første gang fik certificeret sin besigtigelseshund Novo. 

Læs om Johnny her  >

VORES UNIKKE FLOW FORMEL


Vi har udviklet en hundetrænings FLOW formel, der forbedrer læring og livskvalitet. Det er vores unikke træningssystem, som giver dig opskriften på optimal læring, præstation, sikkerhed og fokus. Du lærer meget mere om vores unikke syn på hunde og træning, og hvorfor det virker.

FLOW er den optimale trænings og præstations tilstand, hvor du og hunden er fokuseret, og alt omkring jer forsvinder. Har du oplevet at tid og sted forsvandt, mens du trænede med din hund? Du og hunden smeltede sammen og træningen gik op i en højere enhed? Det lyder magisk, men den videnskabelige forklaring er, at du og hunden var I flow sammen. Det er en tilstand, som føles helt fantastisk. Når du først har oplevet det, vil du have mere - og det vil din hund også. Det er en følelse, som skaber træningsglæde og samarbejde.

Den ekstra gode nyhed er, at det også er i FLOW tilstanden, at du og hunden lærer bedst og hurtigst. Der er forskellige flowtriggere, og vi har inkorporeret dem i vores unikke FLOW træningsformel.

SE KURSISTERS REFERENCER HER
flow

DINE SPØRGSMÅL BESVARET

REFERENCER  

Hør om vores tidligere studerendes oplevelser

FAQs

Få svar på dine spørgsmål

KOM PÅ VENTELISTEN  

Lad ikke muligheden passere. Kom på ventelisten