PRO 

Udlev din drøm og gør en forskel med vores hundetræneruddannelse

 


 

KOM MED PÅ PRO KURSIST LOGIN

 

HVAD ER PRO?

PRO er en 1års online hundetræneruddannelse, hvor vi underviser i de nyeste og mest progressive træningsmetoder.   

Uanset om du er ny hundeejer eller om du er erfaren og er klar til at lære mere - PRO vil udfordre dig på det højeste niveau. PRO er designet til at optimere din egen træning og forbedre din træningsrelation med hunden. Du bliver en af de bedste hundetrænere og du kan give denne viden videre til egne kursister.


Unavngivet (2880 x 1800 px)

 

"Jeg og min hund er så glade for uddannelsen. Virkelig!

Jeg drømmer om at blive instruktør, og jeg ønsker at udvikle mig.

Blive en bedre hundeejer, bedre hundefører og få et endnu bedre sammenspil mellem mig og min hund."

 

 - Josefin Larsson - Certificeret Pro Instruktør

 

 

 

 

 

HVORDAN FUNGERER PRO?


PRO uddannelsen varer 1 år og undervisningen foregår online. Træningen bliver frigivet i moduler med videoer, trin for trin guides og sjove quizzer. Du får adgang til det lukkede læringsværksted, kun for kursister, hvor alt det spændende materiale bliver frigivet.

Vi anvender selvfølgelig udelukkende de nyeste og mest progressive træningsmetoder.


For mere information om PRO, indholdet og uddannelsesprogrammet se vores oversigt her >

500 x 700 px) (400 x 600 px)

ER PRO DET RIGTIGE FOR MIG?

Hvis du ønsker at blive en virkelig dygtig hundetræner, optimere din træning med de nyeste og mest progressive træningsmetoder, forstå hunden bedre og måske endda hjælpe andre med at få bedre træning og en stærkere relation med hunden, ja så er PRO for dig. Alle kan være med uanset niveau og baggrund.

Vores kursister falder ofte ind i en af disse tre kategorier:

PROFFESIONEL HUNDETRÆNER

Ønsker at leve af hund eller undervise på deltid (og være støttet af et stærkt team, mens du gør det).  Du drømmer om at hjælpe andre med at få bedre træning og en stærkere relation med deres hund.

PRO hjælper dig til at blive en ekstraordinære hundetrænere, som underviser med både hjernen og hjertet.

PASSIONERET HUNDEEJER

Ønsker at optimere din egen træning med din hund. Uanset om du er ny hundeejer, erfaren hundeejer eller hundetræner der har trænet i mange år -PRO vil hjælpe med at give det store overblik og give dig en mere optimal måde at træne hunden på med flow og glæde.

DYRLÆGE, VETERINÆRSYGEPLEJESKE, MEDARBEJDER PÅ DYREINTERNAT ETC.

Ønsker at blive opdateret med den nyeste viden om læring, træning og adfærd. Du er dyrlæge, dyrepasser eller på anden måde har tæt omgang med hunde og ønsker at vide mere og give hundene et bedre liv.

PRO TIL KLUBBER OG FORENINGER?  

Vi er stolte af vores uddannelsesprogram, og de flotte resultater vores uddannede instruktører har.

PRO er derfor også designet som supplement til eller efteruddannelse af trænere i foreninger og klubber. På den måde sikrer I at jeres undervisere altid er opdateret med de nyeste og mest etiske, bæredygtige og progressive metoder.

Er I flere i klubben eller foreningen, som ønsker ny inspiration og adgang til den nyeste viden om hunde læring og adfærd, skriv til os på pro@hundetv.dk, så finder vi en løsning til jer.

For at se uddannelsesindholdet og programmet KLIK HER

KAN JEG SE HVAD TIDLIGERE KURSISTER SIGER OM PRO?

Du kan se flere udtalelser om PRO fra tidligere kursister HER >

Jeg og min hund er så glade for uddannelsen. Virkelig. Jeg drømmer om at blive instruktør, og jeg ønsker at udvikle mig. Blive en bedre hundeejer, hundefører, få et bedre sammenspil mellem mig og min hund.

 - Josefin Larsson - Certificeret Pro Instruktør

Jeg kan godt se forskel på mig selv om mine hunde efter jeg er startet på uddannelse. Det største jeg har lært her er om mig selv. Mit eget kropssprog, hvordan jeg træner min hund. Og også det her med at lege med hunden. Jeg kan kun anbefale det til alle andre.

Liselotte Månsson - Certificeret Pro Instruktør

Jeg vil helt klart anbefale uddannelsen til alle som vil dem selv og deres hund noget godt og få en god og stærk relation til sin hund. 

 -Thomas JakobsenCertificeret Pro Instruktør

SE FLERE REFERENCER HER >

HVEM UNDERVISER PÅ PRO?

Uddannelsen ledes af Lea Nor, Christina Berantzino & Tanja Benn. Stifterne af Hunde360, HundeTV og PRO hundeinstruktør. 

Udover os selv har vi håndplukket nogle af Danmarks bedste undervisere indenfor deres felt. På den måde kan vi tilbyde den højeste faglige viden og den bedste undervisning for alle.

Når vores eksterne eksperter er på, er vi også med på sidelinjen til at hjælpe dig. Det betyder, at der altid er minimum 3 top undervisere til stede og god tid til at hjælpe. Individuel undervisning er noget vi lægger meget vægt på og prioriterer højt på uddannelsen.

Lea Nor

Uddannelsesleder, lydighedsinstruktør, foredragsholder, hundesportsudøver og medejer af HundeTV.

Læs om Lea her   >

Christina Berantzino

Uddannelsesleder, lydighedsinstruktør, foredragsholder, hundesportsudøver og medejer af HundeTV.

Læs om Christina her   >

Tanja Benn

Uddannelsesleder, hundeinstruktør, foredragsholder, hundesportsudøver og medejer af HundeTV.

Læs om Tanja her   >

Rikke Wriedt

Kiropraktor, sportsdyrlæge & agility instruktør Rikke Wriedt.

Rikke er en af eksperterne i HundeTV og arbejder til dagligt som dyrlæge med fokus på sportsmedicin, rehabilitering og kiropraktik i egen praksis "K9 Performance" i Ringsted.

Læs om Rikke her  >

Ann-Kristin Meyer

Ann-Kristin er en af Danmarks klogeste på fodring af hund. Hun er cand.scient. i Animal Science med speciale i hundeernæring - eller sagt på en anden måde: professionel hundefodernørd.

Hundeernæring er hendes passion, og hun er af den overbevisning, at hundefodring handler om mere end bare at forsyne hunden med energi og nødvendige næringsstoffer.

Læs om Ann-Kristin her  >

Johnny Hoffmann Bastian

Johnny er bl.a. uddannet operativ hundefører i Sverige og har SELV uddannet flere spor- og specialsøgshunde gennem de sidste 10 år.

Johnny har siden 2014 været registreret schweisshundefører i Danmark under Naturstyrelsen, og besigtigelseshundefører under det Svenske Vildtskadecenter og SLU (det svenske landbrugsuniversitet), siden 2014 hvor han første gang fik certificeret sin besigtigelseshund Novo. 

Læs om Johnny her  >

HVAD KOSTER PRO OG ER DER BETALINGSORDNINGER?

Din investering i PRO er 17.990kr.

Vi tilbyder betalingsordninger med mulighed for en ratebetaling på 6 rater. Når du klikker på "Få adgang", så kommer du til en ny side, hvor du kan vælge, om du vil betale hele beløbet på en gang, eller om du vil betale i rater.

Har du spørgsmål tøv ikke med at skrive til os på pro@hundetv.dk

HVILKE RESULTATER ER MULIGE MED PRO?

#1

Du får opdateret din faglige redskabskasse med videnskabeligt underbyggede skabeloner, metoder og procedurer, som er nemme at anvende i din træning.

#2

Din træningsproces bliver hurtigere og mere sikker både i din egen træning men også i undervisningen af andre.

#3

Du bliver i stand til at hjælpe andre hundejere og komme med løsninger af endnu højere kvalitet.

#4

Du opnår retten til at undervise og rådgive som "Certificeret Pro Instruktør"

#5

Du adskiller dig ift. konkurrenter eller kollegaer, der leverer samme ydelse som dig.

#6

Du vil blive klædt på til at agere hundeekspert og derigennem opnå en større gennemslagskraft. Du får viden, teknikken og selvtilliden til at hjælpe andre.

#7

Du bliver en del af et fagligt stærkt kollegialt netværk af specialister inden for hundetræning, læring og formidling.

#8

Med dette program får du både viden og evnerne så du kan opnå den højeste standart indenfor positiv forstærknings træning. Du lærer effektivt at undervise andre og skabe en succesfuld hunde-virksomhed.

#9

Du bliver ikke kun en virkelig dygtig hundetræner. Du bliver også hamrende dygtig til at planlægge, analysere, træne og forstå hund.

VORES UNIKKE FLOW FORMEL


Vi har udviklet en hundetrænings FLOW formel, der forbedrer læring og livskvalitet. Det er vores unikke træningssystem, som giver dig opskriften på optimal læring, præstation, sikkerhed og fokus. Du lærer meget mere om vores unikke syn på hunde og træning, og hvorfor det virker.

FLOW er den optimale trænings og præstations tilstand, hvor du og hunden er fokuseret, og alt omkring jer forsvinder. Har du oplevet at tid og sted forsvandt, mens du trænede med din hund? Du og hunden smeltede sammen og træningen gik op i en højere enhed? Det lyder magisk, men den videnskabelige forklaring er, at du og hunden var I flow sammen. Det er en tilstand, som føles helt fantastisk. Når du først har oplevet det, vil du have mere - og det vil din hund også. Det er en følelse, som skaber træningsglæde og samarbejde.

Den ekstra gode nyhed er, at det også er i FLOW tilstanden, at du og hunden lærer bedst og hurtigst. Der er forskellige flowtriggere, og vi har inkorporeret dem i vores unikke FLOW træningsformel.

SE KURSISTERS REFERENCER HER
flow

DINE SPØRGSMÅL BESVARET

REFERENCER  

Hør om vores tidligere studerendes oplevelser

FAQs

Få svar på dine spørgsmål

KOM PÅ VENTELISTEN  

Lad ikke muligheden passere. Kom på ventelisten