PRO HUNDEINSTRUKTØR

Bliv uddannet hundetræner online

Få kompetencerne og rettighederne til at arbejde professionelt som " Certificeret Pro HUNDEinstruktør"

Uddannelsen er et 12 måneders forløb bestående af 19 moduler.

 

  

HVEM ER UDDANNELSEN FOR?


Vores hundeinstruktøruddannelse for dig, der ønsker at lære i dybden, hvordan du kombinerer din træning med egen hund samt undervisning af andre med den nyeste forskningbaserede viden om læring, træning og adfærd.

Denne uddannelse er gennemtestet og komplet. Vi gennemgår videnskaben, dykker ned i teorien, undersøger den praktiske anvendelse af teorien, introducerer mekaniske førerfærdigheder og går i detaljer med hvordan du overfører alt dette til praksis.

Uddannelsen er især relevant, hvis du ønsker at blive en virkelig dygtig hundetræner, og hjælpe andre med at få bedre træning og en stærkere relation med deres hund.


Den bedste karriere beslutning, du nogensinde vil tage. Bliv undervist af top instruktører (både indenfor familie- og sportshunde) samt dyrlæger, foderspecialister m.m.. Eksperterne tager dig og hunden i hånden, og giver Jer en oplevelse for livet.


Vores mål er at uddanne ekstraordinære hundetrænere, som underviser med både hjernen og hjertet.


ALLE kan være med uanset niveau og baggrund. Uddannelsen er for dig, hvis du kan nikke genkendende til et af disse punkter:

✔ Du ønsker at leve af hund (og være støttet af et stærkt team, mens du gør det)

✔ Du ønsker at være hundeinstruktør og gøre en forskel

✔ Du ønsker at optimere din egen træning med din hund

✔ Du er dyrlæge, dyrepasser eller på anden måde har tæt omgang med hunde og ønsker at vide mere

✔ Du har trænet  hund i mange år, men mangler det store overblik og ønsker en mere optimal måde at træne hunden på.

OBS Uddannelsen er også designet som supplement til eller efteruddannelse af instruktører og trænere i diverse foreninger og klubber. Er I flere i klubben eller foreningen, som ønsker ny inspiration og adgang til den nyeste viden, skriv til os på pro@justbedog.com, så finder vi en løsning til jer.


LIVSÆNDRENDE OPLEVELSE

Underviserne er 100% engageret i din læring. Du får personlig feedback på din træning.

DIT UDBYTTE:

#1

Du får opdateret din faglige redskabskasse med videnskabeligt underbyggede skabeloner, metoder og procedurer, som er nemme at anvende i din træning.

#2

Din træningsproces bliver hurtigere og mere sikker både i din egen træning men også i undervisningen af andre.

#3

Du bliver i stand til at hjælpe andre hundejere og komme med løsninger af endnu højere kvalitet.

#4

Du opnår retten til at undervise og rådgive som "HundeTV Certificeret Pro Instruktør"

#5

Du adskiller dig ift. konkurrenter eller kollegaer, der leverer samme ydelse som dig.

#6

Du vil blive klædt på til at agere hundeekspert og derigennem opnå en større gennemslagskraft. Du får viden, teknikken og selvtilliden til at hjælpe andre.

#7

Du bliver en del af et fagligt stærkt kollegialt netværk af specialister inden for hundetræning, læring og formidling.

#8

Med dette program får du både viden og evnerne så du kan opnå den højeste standart indenfor positiv forstærknings træning. Du lærer effektivt at undervise andre og skabe en succesfuld hunde-virksomhed.

#9

Du bliver ikke kun en virkelig dygtig hundetræner. Du bliver også hamrende dygtig til at planlægge, analysere, træne og forstå hund.

SE HVAD TIDLIGERE KURSISTER SIGER OM UDDANNELSEN:

Jeg og min hund er så glade for uddannelsen. Virkelig. Jeg drømmer om at blive instruktør. Men jeg ønsker også at udvikle mig. Blive en bedre hundeejer, hundefører, få et bedre sammenspil mellem mig og min hund.

 - Josefin Larsson - Certificeret Pro Instruktør

Jeg kan godt se forskel på mig selv om mine hunde efter jeg er startet på uddannelse. Det største jeg har lært her er om mig selv. Mit eget kropssprog, hvordan jeg træner min hund. Og også det her med at lege med hunden. Jeg kan kun anbefale det til alle andre.

Liselotte Månsson - Certificeret Pro Instruktør

Jeg vil helt klart anbefale uddannelsen til alle som vil dem selv og deres hund noget godt og få en god og stærk relation til sin hund. 

 -Thomas JakobsenCertificeret Pro Instruktør

HundeTV

“For 3 år siden tog jeg DKK instruktøruddannelse fordi jeg elsker at formidle min passion for positiv træning med hundene. Jeg har siden udvidet den uddannelse med rally, nosework og HLT og er også i gang med LP specialet. Mit liv er mine hunde og min undervisning. Jeg har gået til LP hos Lea Nor og Lea har virkelig været en stor hjælp, med hendes store erfaring og helt igennem fede måde at oversætte hvad Cooper fortalte mig. Især når vi talte hver vores sprog i hans teenager år, for han var virkelig en glad gadedreng. Jeg har hele tiden Elsket Leas tilgang til træning med hundene, og selv om jeg er uddannet instruktør og bruger den uddannelse, så er jeg af den overbevisning, at vi aldrig kan lære for meget. Da jeg hørte at Christina, Lea og Tanja havde lavet en ny uddannelse, tænkte jeg. Den vil jeg gerne have.

Jeg valgte PRO uddannelsen fordi den tilbyder mere bredspektret end de andre uddannelser der er lige nu. Og så passer det mig rigtig godt, at den er online, så jeg kan studere når det passer ind i mit travle liv. Lea, Christina og Tanja har også en personlighed, der er enormt tillidsvækkende og i min verden, er et trygt læringsmiljø alfa omega.

Ja det er mange penge, at smide efter en uddannelse, men jeg ser det mere som investering i rigtig fede læring og oplevelser både med egne hunde og med mine kursister, så det er penge der er godt givet ud.
Jeg har valgt at gå hele vejen og også tage STEP UP og den uddannelse glæder jeg mig virkelig også meget til at komme i gang med.”

Certificeret Pro Instruktør

SE FLERE REFERENCER HER >

På uddannelsen får du:


21 års dybdegående online uddannelse. Via online modulerne går vi virkelig i dybden med de forskellige emner. Vi går fra basis til avanceret i dit tempo. Du får visuel guidance via videoerne, hvor vi både forklarer teorien med powerpoints og slides (ligesom ved live undervisning), og vi viser den praktiske træning med hunde via videoer. Vi viser både træningen med egen hunde samt vores undervisning af andre.


219 moduler med undervisningsmateriale. Hver måned får du én eller to moduler med videoer med teori og praktisk træning. SE ALLE MODULER OG INDHOLDET HER  >


2Feedback på de 16-20 obligatoriske opgaver og den træning med hunden, du skal lave undervejs på uddannelsen. I opgaverne og i træningen demonstrerer du, at du kan koble din nye viden om hundetræning med den praktiske træning af hundene.


2Direkte feedback fra Christina Berantzino, Lea Nor eller Tanja Benn på din egen træning af hundene.


2Adgang til lukket Facebookgruppe hvor du kan sparre, dele op og nedture og få feedback fra Tanja, Lea og Christina. Du bliver lukket ind i et trygt forum (en lukket facebook-gruppe) sammen med dine medstuderende. Helt unikt er både Tanja, Lea og Christina klar til at svare på spørgsmål og støtte dig undervejs i gruppen. Det er også her du indsender træningsvideoer og får feedback på din træning. Du vil også lære en masse af den feedback dine medkursister får. Du kan ikke undgå at lære meget bare ved at være med i denne gruppe.


2Live Q&A hver måned hvor du kan stille spørgsmål til træningen og undervisningsmaterialet


2Lov til at vise logoet "Kommende HundeTV Certificeret Pro Instruktør" fra dag 1


2Du får den unikke mulighed for at lære at mestre videoanalyse som redskab. Video er ideelt til at lære at analysere din egen og andres træning og at planlægge med henblik på flow og tilpasse træningen til den enkelte hund og ejer.


2Mulighed for at blive eksamineret HundeTV Certificeret Pro Instruktør. Certificeringen foregår online. Der er både skriftlig teoretisk eksamen samt en praktisk eksamen med hund.


2Du får lov til at undervise og rådgive i vores koncept, hvis du består.


2Omtale samt links til din hjemmeside på www.hundetv.dk ud fra dine specifikke kompetenceområder indenfor hundetræning (hvis du bliver certificeret).


2Gratis abonnement på Basispakken, så længe du er tilmeldt uddannelsen.


2Adgang til alle de samme fordele som medlemmerne af Basispakken + 15 % rabat på webshoppen, så længe du er tilmeldt uddannelsen.


Med denne dybdegående 1 års online uddannelse får du både videnskaben og den praktiske træning af hunde, du lærer at undervise kursister, håndtere problemløsning og hvordan du opbygger en sund hunde-virksomhed. Vi underviser kun i den nyeste viden og moderne træning.

Vi giver dig viden, teknikken og selvtilliden til at hjælpe andre

NÅR DU TAGER DET STORE SPRING, STØTTER VI DIG!


At være hundetræner er det bedste job, vi overhovedet kunne forestille os. Vi elsker at hjælpe dig med at tage springet. På uddannelsen får du et sted, du kan stille spørgsmål, sparre med ligesindede og dele op og nedture. Vi er der for dig.


DU ER VORES PRIORITET

✔ Personlig coaching og feedback

✔ Individuel opmærksomhed til alle

✔ Din fremtid er vores fremtid. For os er du både en studerende og fremtidig kollega

Skærmbillede 2021-06-21 kl. 10.38.22

INVESTER I EN LIVSÆNDRENDE OPLEVELSE!

OBS Lukket for tilmelding


Når du klikker på "Få adgang nu" kommer du til en ny side, hvor du kan vælge, om du vil betale hele beløbet på én gang, eller om du vil betale i rater.

Har du spørgsmål tøv ikke med at skrive til os på pro@hunde.tv

PRO Hundeinstruktør

17.990 kr.

OBS mulighed for ratebetaling

Ubegrænset adgang til alt materialet i Basispakken

15% rabat på webshoppen

Alle moduler og undervisningsmateriale

Lukket netværksgruppe på facebook

Feedback på din træning og opgaver

Live Q&A hver måned hvor du kan stille spørgsmål til træningen og undervisningsmaterialet

Mulighed for at blive HundeTV Certificeret Pro Instruktør 

Mest populære

PRO Hundeinstruktør & STEP UP Instruktør

47.980 kr.
42.980 kr.

OBS mulighed for ratebetaling

OBS kun 16 pladser med hund

Ubegrænset adgang til alt materialet i Basispakken

15% rabat på webshoppen

Alle PRO moduler og undervisningsmateriale

Lukket PRO netværksgruppe på facebook

Feedback på din træning og opgaver

Live PRO Q&A hver måned (så længe PRO varer) hvor du kan stille spørgsmål til træningen og undervisningsmaterialet

Mulighed for at blive HundeTV Certificeret Pro Instruktør 

Alle STEP UP moduler og undervisningsmateriale

LIVE undervisning på Step Up

Mulighed for at blive HundeTV Certificeret Step Up Instruktør

Observatør på PRO

9990 kr.

OBS mulighed for ratebetaling

Ubegrænset adgang til alt materialet i Basispakken

15% rabat på webshoppen

Alle PRO moduler og undervisningsmateriale

Lukket netværksgruppe på facebook

Live Q&A hver måned hvor du kan stille spørgsmål til træningen og undervisningsmaterialet

Diplom på at du har fulgt uddannelsen som observatør

VORES UNIKKE FLOW FORMEL


Vi har udviklet en hundetrænings FLOW formel, der forbedrer læring og livskvalitet. Det er vores unikke træningssystem, som giver dig opskriften på optimal læring, præstation, sikkerhed og fokus. Du lærer meget mere om vores unikke syn på hunde og træning, og hvorfor det virker.

FLOW er den optimale trænings og præstations tilstand, hvor du og hunden er fokuseret, og alt omkring jer forsvinder. Har du oplevet at tid og sted forsvandt, mens du trænede med din hund? Du og hunden smeltede sammen og træningen gik op i en højere enhed? Det lyder magisk, men den videnskabelige forklaring er, at du og hunden var I flow sammen. Det er en tilstand, som føles helt fantastisk. Når du først har oplevet det, vil du have mere - og det vil din hund også. Det er en følelse, som skaber træningsglæde og samarbejde.

Den ekstra gode nyhed er, at det også er i FLOW tilstanden, at du og hunden lærer bedst og hurtigst. Der er forskellige flowtriggere, og vi har inkorporeret dem i vores unikke FLOW træningsformel.

SE KURSISTERS REFERENCER HER
flow

FIND SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL HER: 

Hvad koster uddannelsen?

HundeTV Pro Instruktøruddannelsen koster 17.990 kr. 

Du har mulighed for at betale hele beløbet på én gang eller betale via ratebetaling (6 rater)

Beløbet (plus betalingsomkostninger) bliver fordelt over 6 rater, hvor den første betaling på 3035kr falder med det samme. Derefter bliver der trukket 3035kr. hver anden måned 5 gange. Betalingen bliver trukket automatisk.

Er der en moduloversigt over indholdet?

Hvordan bliver jeg certificeret?

Du bliver certificeret...

 • ved at færdiggøre og få godkendt alle online moduler og alle obligatoriske opgaver såsom hjemmetrænings opgaver med hund samt skrevne opgaver, flowcharts etc.
 • hvis du består den teoretisk eksamen. Det vil være en blanding af:
  • Videoanalyse
  • Flowcharts
  • Caseopgaver
  • Multiple Choice test
  • Formidlingsopgave
 • hvis du består den praktisk eksamen med hund: 
  • Vores grundfærdigheder (praktisk træning)
  • Vores belønningsfærdigheder (praktisk træning)
  • OBS eksamensvideorne deles i vores lukket facebook-gruppe


OBS hvis du ikke består en af eksamerne, er der mulighed for re-eksamen mod et gebyr.

Kan jeg få refunderet pengene, hvis jeg ombestemmer mig ?

Når du køber en uddannelse giver du samtidig HundeTV ret til at trække betaling for ydelsen. Det er som udgangspunkt ikke muligt at fortryde dit køb, da du modtager din ydelse med det samme, du har betalt.

Der er dog en lovbestemt 14 dages fortrydelse fra den dag, du indgik aftalen. Denne ophører straks, du har taget vores tjeneste i brug.  Se vilkår HER   >

Hvor meget tid skal jeg bruge om ugen?

Det er svært at sætte konkret tid på, da tiden vil varierer i forhold til, hvor erfaren den studerende og hunden er. 

Du kan regne med at skulle bruge mellem 10-20 timer om ugen på at træne hund og lave skriftlige opgaver. 

Er uddannelsen noget for mig?

Uddannelsen er for alle der er interesseret i hundetræning og adfærd. Den passer perfekt til dig, som ønsker at skabe en karriere som hundetræner eller ønsker at arbejde med hunde på anden vis. Uddannelsen er også for dig, som blot ønsker at udvide dine nuværende evner og viden om hunde og træning.

Uddannelsen er både sjov og udfordrenede, og det kræver, at du er klar til at lære nyt og blive både klogere på dig selv og hunde.

Hvad skal jeg bruge for at tage uddannelsen?

 1. Vedvarende adgang til mindst en hund for at kunne træne så ofte som det kræver
 2. Computer eller tablet med adgang til internet 
 3. Mulighed for at kunne læse eller downloade Adobe PDF dokumenter
 4. En klikker, super lækre godbidder og noget trækkelegetøj til hunden
 5. Du skal være fysisk i stand til at kunne træne hunde på forskellige energi-niveauer
 6. Mulighed for og evnen til at kunne optage din træning på video (fx via din mobil)
 7. Du skal have en facebook-profil for at få adgang til vores lukkede facebook-gruppe og være i stand til at dele og uploade videoer og dokumenter i gruppen

Bliver jeg certificeret, hvis jeg består uddannelseseksamerne?

Ja færdiguddannet bliver certificeret som HundeTV Certificeret Pro Instruktør. Venligst vær opmærksom på, at du ikke bliver certificeret blot for at følge uddannelsesprogrammet. For at blive certificeret skal du have lavet og bestået alle obligatoriske opgaver samt bestå alle eksamener. For flere detaljer læs under spørgsmålet Hvordan bliver jeg certificeret?

Får jeg en titel?

Ja. Hvis du bliver certificeret, kan du bruge titlen HundeTV Certificeret Pro Instruktør eller bruge forkortelsen HTV CPI. Når du er færdiguddannet modtager du også et diplom fra os.

Hvordan tager jeg uddannelsen?

Uddannelse er online med personlig sparring og feedback fra underviserne. 

Hver måned frigives et modul eller to. Online modulerne er meget grundige og går i dybden med de forskellige emner. Vi går fra basis til avanceret i dit tempo. Du får visuel guidance via videoerne, hvor vi både forklarer teorien med powerpoints og slides (ligesom ved live undervisning), og vi viser den praktiske træning med hunde via videoer. Vi viser både træningen med egen hunde samt vores undervisning af andre.

Til mange af modulerne hører der obligatoriske opgaver med. Det kan være alt fra flowcharts til videoanalyse til praktisk træning med hunden.

De obligatoriske opgaver deler du i den lukkede facebook-gruppe, hvor du også modtager din feedback. 

Hvor lang tid tager uddannelsen?

Uddannelsen tager 12 måneder at gennemføre.

Skal jeg have min egen hund for at kunne deltage?

Du behøver ikke at have din egen hund for at deltage. Vi har mange kursister, som låner en hund af en ven eller familien, som deres træningsmakker. Det som er vigtigt er, at du har adgang til en eller flere hunde som du kan træne med flere gange om ugen. Det kræver en del træning med hund at være med på uddannelsen.

Kan jeg deltage som observatør uden hund?

Ja, du kan også deltage, som observatør uden hund på HundeTV PRO Instruktøruddannelse. Det er en rigtig god mulighed for dig, som ikke kan deltage med hund, men ønsker at lære teorien, grundfærdighederne, samt vores unikke flow-formel, hvor hunden lærer hurtigere, bliver mere sikker og samtidigt lærer at holde bedre fokus.

Pris 9.990kr

Som observatør deltager du uden hund, men følger undervisningen på lige fod med de andre. Du får adgang til alle videolektionerne og kan se de andres feedback i den lukkede facebookgruppe. Du får ikke selv feedback på din træning og du kan ikke uploade videoer m.m., du kan naturligvis deltage i diskussioner med mere.

Der er ingen praktisk eksamen eller certificering som observatør, men du får et diplom på, at du har deltaget på uddannelsen.

Maks 10 observatørpladser!

MØD DINE UNDERVISERE

Uddannelsen ledes af Lea Nor, Christina Berantzino & Tanja Benn.

Vi tror på, at alle skal have adgang til den nyeste viden og den bedste undervisning. Vi har derfor samlet eksperter indenfor de forskellige fagområder, så vi kan tilbyde den højeste faglige viden og den bedste undervisning for alle.

Lea Nor

Uddannelsesleder, lydighedsinstruktør, foredragsholder, hundesportsudøver og medejer af HundeTV.

Læs om Lea her   >

Christina Berantzino

Uddannelsesleder, lydighedsinstruktør, foredragsholder, hundesportsudøver og medejer af HundeTV.

Læs om Christina her   >

Tanja Benn

Uddannelsesleder, hundeinstruktør, foredragsholder, hundesportsudøver og medejer af HundeTV.

Læs om Tanja her   >

Rikke Wriedt

Kiropraktor, sportsdyrlæge & agility instruktør Rikke Wriedt.

Rikke er en af eksperterne i HundeTV og arbejder til dagligt som dyrlæge med fokus på sportsmedicin, rehabilitering og kiropraktik i egen praksis "K9 Performance" i Ringsted.

Læs om Rikke her  >

Ann-Kristin Meyer

Ann-Kristin er en af Danmarks klogeste på fodring af hund. Hun er cand.scient. i Animal Science med speciale i hundeernæring - eller sagt på en anden måde: professionel hundefodernørd.

Hundeernæring er hendes passion, og hun er af den overbevisning, at hundefodring handler om mere end bare at forsyne hunden med energi og nødvendige næringsstoffer.

Læs om Ann-Kristin her  >

Johnny Hoffmann Bastian

Johnny er bl.a. uddannet operativ hundefører i Sverige og har SELV uddannet flere spor- og specialsøgshunde gennem de sidste 10 år.

Johnny har siden 2014 været registreret schweisshundefører i Danmark under Naturstyrelsen, og besigtigelseshundefører under det Svenske Vildtskadecenter og SLU (det svenske landbrugsuniversitet), siden 2014 hvor han første gang fik certificeret sin besigtigelseshund Novo. 

Læs om Johnny her  >

 

UNDERVISNING DESIGNET TIL ALLE

TID TIL AT ABSORBERE: Uddannelsen er online og varer 1 år, og hvert modul er nærmest en mini uddannelse i sig selv. For at du kan følge med og ikke bliver overvældet, bliver modulerne udgivet på forskellige datoer. Så snart de er udgivet har du fri adgang til dem, og kan se dem igen og igen, så længe du er en del af uddannelsen.

DU KAN SE & GENSE LEKTIONERNE IGEN OG IGEN: Det er netop det, vi elsker ved online-læring. Du kan lytte, se og lære i dit tempo og når det passer dig. Var der noget, du ikke helt forstod, kan du bare stoppe, skrue tilbage og se seminaret igen og igen. Du har tid til at gense og genlytte til modulerne, når du vil. Det er undervisning på dine præmisser.

VIDEO-ANALYSE: Du får den unikke mulighed for at lære at mestre videoanalyse som redskab. Video er ideelt til at lære at analysere din egen og andres træning og at planlægge med henblik på flow og tilpasse træningen til den enkelte hund og ejer.

BEKVEMMELIGHED: Du kan være med uanset, hvor i verden du bor. Du sparer dermed store rejseudgifter sammenlignet med, hvordan andre uddannelser bliver afholdt. Det har gjort det meget lettere for hundeejere i norden at deltage.