SE HVAD VORES UDDANNEDE KURSISTER SIGER: 
 Hund360
Lone Rahbek - Certificeret Pro Hundetræner

“Som kursist på PRO bliver du mødt på det stadie, du er med din hund. Det er ikke en uddannelse der har til hensigt, at hund og ejer kan mest muligt på kortest tid, men en uddannelse der ligger vægt på udviklingen hos hundeføreren. Læringen kan tages i det tempo som passer ind i ens egen hverdag og der er altid hjælp, sparring og feedback at hente hos instruktørerne.

For mig har PRO betydet, at min tankegang, især omkring planlægning og belønning, har ændret sig markant. Den teoretiske del har givet mig en bedre forståelse for hundens indlæring, hvilket har givet pote i min træning med mine hunde. De løbende opgaver gør også, at jeg hele tiden skal holde fokus på hundens og min træning. Den øgede viden giver grobund for efterrationalisering, både hvad angår tidligere og nuværende træning, men også på ens eget syn på sig selv og sin hund/e.

Så hvis du tænker du gerne vil udvikle dig som hundefører og blive skarpere på både planlægning, belønning og træning af hunden, kan jeg varmt anbefale instruktøruddannelsen.”

Certificeret Pro Hundetræner

Hund360
Heidie Siff Fleur Hemmingsen - Certificeret Pro Hundetræner

“For 3 år siden tog jeg DKK instruktøruddannelse fordi jeg elsker at formidle min passion for positiv træning med hundene. Jeg har siden udvidet den uddannelse med rally, nosework og HLT og er også i gang med LP specialet. Mit liv er mine hunde og min undervisning. Jeg har gået til LP hos Lea Nor og Lea har virkelig været en stor hjælp, med hendes store erfaring og helt igennem fede måde at oversætte hvad min hund Cooper fortalte mig. Især når vi talte hver vores sprog i hans teenager år, for han var virkelig en glad gadedreng. Jeg har hele tiden ELSKET Leas tilgang til træning med hundene, og selv om jeg er uddannet instruktør og bruger den uddannelse, så er jeg af den overbevisning, at vi aldrig kan lære for meget, så da jeg hørte at Christina, Lea og Tanja havde lavet en ny uddannelse, tænkte jeg - den vil jeg gerne have.

Jeg valgte PRO uddannelsen fordi jeg synes den tilbyder mere bredspektret end de andre uddannelser der er lige nu. Og så passer det mig rigtig godt, at den er online, så jeg kan studere når det passer ind i mit travle liv. Lea, Christina og Tanja har også en personlighed, der er enormt tillidsvækkende og i min verden, er et trygt læringsmiljø alfa omega.

Ja det er mange penge, at smide efter en uddannelse, men jeg ser det mere som investering i rigtig fede læring og oplevelser både med egne hunde og med mine kursister, så det er penge der er godt givet ud.
Jeg har valgt at gå hele vejen og også tage STEP UP og den uddannelse glæder jeg mig virkelig også meget til at komme i gang med.”

Certificeret Pro Hundetræner

Hund360
Katrine Engel - Certificeret Pro Hundetræner

“Jeg har længe kigget på hundetræneruddannelser, men alle har været med fysisk fremmøde, så da jeg faldt over PRO, sprang jeg straks til. Min hund er meget sensitiv og har desværre haft en del dårlige oplevelser med andre hunde og har derfor en reaktiv adfærd. Uddannelsen er derfor helt perfekt for os, så er der ro på i hverdagen og vi kan øve hjemme i trygge omgivelser. Derudover er det også fantastisk selv at kunne planlægge, hvornår man ser undervisningen osv., især når man har et fuldtidsarbejde ved siden af. Jeg kan allerede se fremskridt i min reaktive pige, som begynder at få mere selvtillid og jeg synes også at øvelserne, vi indtil videre har skulle træne, har styrket vores bånd og dermed gjort at hun stoler mere på mig. Alt i alt har jeg allerede fået et meget stærkere bånd med min hund og kan kun anbefale andre, at gøre det samme.”

Certificeret Pro Hundetræner

Kristine Rye Svendsen - Pro Hundetræner