SÅDAN FUNGERER HUNDE TV

 

 

 

 

 

For alle hundeejere i hele verden

HundeTV er videoserier med top undervisere, trænere og dyrlæger. De er designet så alle kan være med og lære mere uanset niveau. Du kan være med uanset, hvor i verden du bor. Vi har altid åbent.


Nye videoer hver måned

Hver måned kommer der minimum en ny hunde-video med en anerkendt underviser, der deler ud af sin viden og erfaring. Vi bestræber os på, at få forskellige anerkendte undervisere indenfor forskellige områder såsom dyrlæger, opdrættere, hundesportsfolk, trænere, adfærdsbehandlere mfl.


Det fåes ikke billigere

Vi har bestræbt os på at have top kvalitet til en meget lav pris, så de fleste kan være med. Vi syntes ikke, at økonomien skal være afgørende for, om du kan få den bedste undervisning og hjælp eller ej.

Du kan få adgang til alle videoer og serier til knapt 65kr pr måned, hvis du køber årsmedlemskabet. Det er den billigste måde du kan få adgang til så mange eksperter og viden. Du kan også købe et månedsabonnement for kun 79kr/mdr.

Det er vigtigt for os, at alle underviserenes viden og redskaber bliver formidlet på den bedst mulige måde, så vi alle forstår, hvad de mener. 


For hundeejere på alle niveauer
Uanset hvor god, man er, så kan man altid blive bedre! HundeTV tilbyder alle at træne med nogle af Danmarks dygtigste hundetrænere og adfærdsspecialister.
Vi har et ydmygt håb om, at HundeTV vil bidrage til at gøre hundeejerne endnu bedre og klogere til glæde for både hundejerne selv, hunden og hundesporten generelt.


Ingen binding – nem opsigelse
Uanset om du tilmelder dig med et måneds- eller årsabonnement, så kan du altid melde dig fra igen. Dit HundeTV medlemskab løber, indtil det opsiges.

Afmelding. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Du kan afmelde dig på to måder:

1) login som du plejer. Når du er logget ind, skal du klikke på produktet “HundeTV” og derefter Betaling/indstillinger” og “Stop dit abonnement med det samme…”  - derefter vil der ikke blive trukket mere på dit betalingskort.

Du vil også modtage en mail om at opsigelsen er accepteret. Der er ingen opsigelsesvarsel, og du vil have adgang til HundeTV i den tid, du har betalt for.

 

Du kan læse mere om betingelserne her: https://www.hundeTV.dk/terms


Tilbage til HundeTV oversigten