STEP UP

Vores optimale performance træningsprogram er designet til at hjælpe hundetrænere, lydighedsudøvere  og passionerede hundenørder til at præstere bedre med hunden. 

KOM MED PÅ STEP UP PROGRAMOVERSIGT

 

VIL DU LÆRE MERE OM STEP UP UDDANNELSEN?  


 

STEP UP er en 1års uddannelse - et træningsprogram, hvor du lærer at optimere træningen, opleve boblen, mærke gnisten og styrke relationen med hunden på flere niveauer.

Du får den røde tråd og lærer i praksis, hvordan du kommer fra grundfærdighed til hele øvelser og programmer. Det er en viden, du kan bruge uanset niveau, og hvilket lydighedsprogram du træner. Flow-formlen er den samme, og den vil give dig det overblik, som du mangler i træningen. Slut med at blive frustreret, miste overblikket og være i tvivl om næste step.

STEP UP giver dig et system, hvor du kan samle alle brikkerne, undgå faldgrupper og bygge selvtillid i både dig og hunden, så I er klar til at udleve jeres drøm sammen. Det er en læringsoplevelse for livet, hvor vi vil guide dig gennem hele processen, og hvor du kan bruge dine hårdt-tilegnede træningsfærdigheder til at tage næste step. 

Uddannelsen er et 12 måneders LIVE forløb hvor du bliver certificeret "Step Up Instruktør"

Er Step Up det rigtige for mig?

ER STEP UP DET RIGTIGE FOR DIG?


Uanset om du er ny indenfor lydighed eller du allerede går konkurrencer og er klar til at lære mere - Step Up vil udfordre dig til at træne på det højeste niveau. 


Step Up er designet til at optimere din træning og forbedre din træningsrelation med hunden. Din træning vil nå helt nye højder.


Overbygningen er for dig, der er klar til at mærke boblen med hunden, blive en bedre udgave af dig selv og kunne give denne viden videre til egne kursister.

Du har læst bøger, blogs, taget en instruktøruddanelse, været på kurser, kigget på youtube videoer... Og du føler stadig ikke, at du har et klart overblik. Du savner at kunne samle det hele til sikre øvelser, opnå vedholdenhed og mærke glæden og motivationen.

HVORDAN FUNGERER STEP UP?

 

Step Up uddannelsen varer 1 år og undervisningen foregår LIVE på Sjælland. Vi mødes til i alt 12 samlinger, hvor der både vil være teoretisk og praktisk undervisning. Vi anvender selvfølgelig udelukkende de nyeste og mest progressive træningsmetoder.


For mere information om Step Up, indholdet og uddannelsesprogrammet se vores oversigt her >

flowchart just step up

HVEM UNDERVISER PÅ STEP UP?


Uddannelsen ledes af Lea Nor, Christina Berantzino & Tanja Benn. Stifterne af Hunde360, HundeTV og PRO hundeinstruktør. Vi anvender selvfølgelig udelukkende de nyeste og mest progressive træningsmetoder. Lær mere om vores træningstilgang HER > 

Vi tror på, at alle skal have adgang til den nyeste viden og den bedste undervisning. Vi har derfor, udover os selv, håndplukket nogle af Danmarks bedste undervisere indenfor deres felt. På den måde kan vi tilbyde den højeste faglige viden og den bedste undervisning for alle.

Når vores eksterne eksperter er på, er vi også med på sidelinjen til at hjælpe dig. Det betyder, at der altid er minimum 3 top undervisere til stede og god tid til at hjælpe. Individuel undervisning er noget vi lægger meget vægt på og prioriterer højt på uddannelsen.

Lea Nor

Uddannelsesleder, lydighedsinstruktør, forfatter foredragsholder, hundesportsudøver og medejer af HundeTV.

Læs om Lea her   >

Christina Berantzino

Uddannelsesleder, lydighedsinstruktør, foredragsholder, hundesportsudøver og medejer af HundeTV.

Læs om Christina her   >

Tanja Benn

Uddannelsesleder, hundeinstruktør, foredragsholder, hundesportsudøver og medejer af HundeTV.

Læs om Tanja her   >

Jan Østergaard

Jan er uddannet Canis klikkerinstruktør i og han er efter vores mening en af de absolut dygtigste klikkertrænere i Danmark. 

Jan har udover Canis's flere træneruddannelser bag sig og er en erfaren underviser der bliver brugt som ekspert i både i ind- og udland.

Hans kurser henvender sig til hundefører på alle niveauer, og dækker flere områder af hundesporten.

Rikke Wriedt

Kiropraktor, sportsdyrlæge & agility instruktør Rikke Wriedt.

Rikke er en af eksperterne i HundeTV og arbejder til dagligt som dyrlæge med fokus på sportsmedicin, rehabilitering og kiropraktik i egen praksis "K9 Performance" i Ringsted.

Læs om Rikke her  >

Johnny Hoffmann Bastian

Johnny er bl.a. uddannet operativ hundefører i Sverige og har SELV uddannet flere spor- og specialsøgshunde gennem de sidste 10 år.

Johnny har siden 2014 været registreret schweisshundefører i Danmark under Naturstyrelsen, og besigtigelseshundefører under det Svenske Vildtskadecenter og SLU (det svenske landbrugsuniversitet), siden 2014 hvor han første gang fik certificeret sin besigtigelseshund Novo. 

Læs om Johnny her  >

Henriette Marqvorsen

Henriette er dyrlæge, adfærdsbehandler og træningsnørd. Hendes to primære fokusområder er reproduktion samt trænings- og adfærdsrelaterede problemstillinger. 

Stress hos hunde har Henriettes store interesse. Herunder årsagsforhold, mekanismer i kroppen, op- og nedregulering samt konsekvenser af øget stress. 

Læs om Henriette her  >

ER DINE SPØRGSMÅL BLEVET BESVARET?

Hvis du har flere spørsmål gå til siden FAQ >

NÅR DU TAGER DET STORE SPRING, STØTTER VI DIG!


At være hundetræner er det bedste job, vi overhovedet kunne forestille os. Vi elsker at hjælpe dig med at tage springet. På uddannelsen får du et sted, du kan stille spørgsmål, sparre med ligesindede og dele op og nedture. Vi er der for dig.


DU ER VORES PRIORITET

✔ Personlig coaching og feedback

✔ Individuel træning og opmærksomhed til alle 

✔ Din fremtid er vores fremtid. For os er du både en studerende og fremtidig kollega

Fanny trækkeleg

HVAD KOSTER STEP UP OG ER DER BETALINGSORDNINGER?

Din investering i er 29.900kr.

Vi tilbyder betalingsordninger med mulighed for en ratebetaling på 6 rater. Når du klikker på "Få adgang", så kommer du til en ny side, hvor du kan vælge, om du vil betale hele beløbet på en gang, eller om du vil betale i rater.

OBS kun plads til maks 16 kursister med hund

Har du spørgsmål tøv ikke med at skrive til os på pro@hunde.tv

STEP UP Instruktør

29.990 kr.

OBS mulighed for ratebetaling

Ubegrænset adgang til alt materialet på HundeTV

15% rabat på webshoppen

Alle moduler og undervisningsmateriale

Lukket netværksgruppe på facebook

Live feedback på din træning

LIVE undervisning på Step Up

Mulighed for at blive HundeTV Certificeret Step Up Instruktør

STEP UP Observatør

6.500 kr.

OBS mulighed for ratebetaling

Ubegrænset adgang til alt materialet på HundeTV

15% rabat på webshoppen

Alle moduler og undervisningsmateriale

Lukket netværksgruppe på facebook

LIVE undervisning på Step Up

Diplom på at du har fulgt uddannelsen som observatør