Mød teamet bag HundeTV

Christina Berantzino, Tanja Benn og Lea Nor er 3 professionelle hundetrænere der lever af at undervise andre om hundetræning. De har sammen to hundevirksomheder "HundeTV" og "Just Be Dog".  De tre har desuden skabt 2 instruktøruddannelser "Just Be Pro" og "Just Step Up" hvor de uddanner nye hundetrænere samt videreuddanner allerede uddannede og professionelle hundetrænere. 

De træner alle tre og underviser indenfor hundesport såsom PH (Politihunde Foreningens Program), specialsøg, spor, LP (Dansk Kennel Klubs lydighedsprogram), hyrdning (får) og Rally lydighed.

De har selv en uddannelse som hundeinstruktører og har længerevarende uddannelser bag sig. I deres træning bruges udelukkende de nyeste og mest progressive metoder indenfor hundetræning.

De tror på, at ægte hundetrænere træner med både hjertet og videnskaben. 

De tre professionelle hundeinstruktører Tanja Benn, Christina Berantzino og Lea Nor startede HundeTV i 2020. En streamingtjeneste med online hundetræning fra hundefolk til hundefolk.

De startede HundeTV fordi det var alt det, de selv savnede, da de fik deres første hund for mange år siden, og de havde mange spørgsmål.


"Vi savnede et sikkert sted at gå hen med alle vores spørgsmål om hund. Et sted hvor vi vidste, at de trænede med de nyeste og mest progressive metoder. Et sted hvor der både blev trænet med både hjertet og videnskaben ved hånden. Et sted som ikke troede på gamle myter om at hunden ville overtage hjemmet. Et sikkert sted hvor det ikke handlede om at knække hunden. Et sted hvor det ikke handlede om at få en lydig hund på få timer - på hundens bekostning."


HundeTV skaber både resultater og glade hunde. Vi skaber virkelige forandringer fordi vi ved, at hundens følelser og hundens adfærd er tæt forbundet. Vi tror på, at der er to essentielle nøgler indenfor hundetræning - Kommunikation og motivation. Det gælder om at motivere hunden til at have lyst til at samarbejde med os.

Det er både for sprit nye hundejere, men det er også for den erfarne hundeejere og for den uddannede hundetrænere der vil blive endnu klogere, og for alle som dyrker hundesport.

Vi forsøger at favne alle niveauer og har serier, onlinetræning og kurser med eksperter indenfor mange forskellige områder. Vi samler viden og træning fra de bedste hundetrænere, adfærdsbehandlere, mental trænere og dyrlæger i Danmark. Viden og træning vi giver videre til dig og din hund. Fordi I fortjener det bedste liv sammen.

Det er rent ud sagt online hundetræning DER GIVER POTE!!!

Lea Nor

Uddannelsesleder og instruktør på Just Be Pro og Just Step Up og medejer af  Just Be Dog og HundeTV. Hun er desuden ejer af LeaNor.dk. Hun er forfatter, foredragsholder, mental træner og LP instruktør.

Lær mere om Lea

Christina Berantzino

Uddannelsesleder og instruktør på Just Be Pro og Just Step Up. Hun er zoneterapeut (hunde) hos WorkingPaws og medejer af  Just Be Dog og HundeTV og ejer af WorkingPaws

Lær mere om Christina

Tanja Benn

Uddannelsesleder og instruktør på Just Be Pro og Just Step Up og medejer af  Just Be Dog og HundeTV. Hun arbejder desuden som specialsøgsinstruktør og instruktør hos PH i Ringsted.

Lær mere om Tanja

Følg os #hundetv.dk