FRA NUTTET HVALP TIL MONSTER

-TEENAGER HUNDEN


Sådan får du en glad og samarbejdende teenager

- og sådan forvandles teenageren til den skønneste hund, du vil elske at leve med.

  

 

 

Vil du have en glad teenager, der holder fokus på dig og hører efter?

 Vi lærer dig, hvordan du med succes træner din teenagerhund og styrker jeres relation. Og ikke nok med det - på webinaret lærer du også:

At forstå din teenager hund - uanset om du har en tæve eller hanhund

Hvordan du kan forebygge at træningen falder fra hinanden

Om de forskellige måder hunden kan reagerer som teenager, og hvad du kan gøre

Hvordan du bedst håndterer og træner hunden i denne periode

Hvorfor din hund pludselig har glemt alt hvad den har lært

glad teenager

DET PRAKTISKE

Foredraget er online og optaget via zoom. Du kan derfor ikke stille spørgsmål undervejs.

Varighed

Foredraget varer lidt over 2 timer.

Du får adgang til foredraget via et link og et login, så snart du har købt foredraget.

1 år

Du har adgang til det i et år. Du kan se og gense det igen og igen. 

Podcast

Du kan også downloade foredraget som podcast og lytte til det i bilen eller hvor det passer dig. På den måde har du adgang til det for evigt!

Dine foredragsholdere

Lea Nor, Tanja Benn

Lær hvordan du selv tilpasser træningen til dig og din teenagerhund

Fra nuttet og uskyldig hvalp til liderlig hormonbombe med "talk to the paw-attitude" og tre ødelagte sofaer på samvittigheden.

Det er som med teenagealderen hos de tobenede det samme for vores hunde - der følger også en række udfordringer og potentielle konflikter med, når teenageren er firbenet. Vat i ørene, talk to the paw-attitude, omtrent uendelige mængder energi, minus koncentration, pludseligt ”hukommelsestab” samt et hundehoved fyldt med hormoner er blot nogle af de typiske teenagerudfordringer, vi står overfor med en teenagerhund i hjemmet.

Det kan skabe konflikter og stor frustration, når den søde lille hvalp bliver forvandlet til et ustyrligt monster, som pludselig ikke kan høre mere, når vi kalder på den, og som pludselig også har glemt alt det, vi har brugt flere måneder på at lære den. Hanhunde mister ofte hovedet og er alle steder på en gang. Tæverne kan blive mere forsigtige og følsomme.

Lige så frustrerende kan det være, hvis den søde, nysgerrige lille hvalp bliver en meget forsigtig teenager, der pludselig bliver usikker og ikke ved, hvad den skal gøre, når den møder sine ellers så gode venner i hundeparken.

Konflikter og frustrationer, der gør det svært at fokusere på det positive og gode i relationen med hunden. Udfordringer der kan virke så uoverskuelige og umulige, at det i værste fald kan føre til, at vi simpelthen kaster hundesnoren i ringen og vælger at skille sig af med hunden. Eller at vi i desperation forsøger at løse teenagerudfordringerne med metoder, der gør langt mere skade end gavn for hunden.

Forkerte metoder kan endda have store konsekvenser for teenagerhundene, der i denne fase af deres liv er meget sårbare.

På dette foredrag får I hjælp til hvad I aktivt gøre for at undgå, at det ender med, at teenager-Fido driver os til vanvid.

Du lærer hvilke brugbare løsninger der findes i ønsket om at sikre, at både du og din hund kommer helskindet igennem teenagertiden - og at husfreden bevares?

Og hvad gør vi som hundeejere klogt i at være særligt opmærksomme på i tiden mens hormonerne raser i kroppen på hunden? 


Prisen:

Prisen er kun 250kr inkl. moms og så har du adgang til online foredraget i et år eller for evigt, hvis du downloader det som podcast.

 

teenager gøende sensitiv

Adgang til alle 3 online-foredrag for kun 450kr.

Du kan vælge at købe dette foredrag og nyde det, eller du kan vælge at få to foredrag mere i en samlet pakke og spar 300kr.

Hvert foredrag koster 250kr. men du kan købe alle 3 for kun 450kr.

 

Fra nuttet til monster - Teenager-hunden

Fra nuttet og uskyldig hvalp til liderlig hormonbombe med talk to the paw-attitude og tre ødelagte sofaer på samvittigheden.

Det er som med teenagealderen hos de tobenede det samme for vores hunde - der følger også en række udfordringer og potentielle konflikter med, når teenageren er firbenet. Vat i ørene, talk to the paw-attitude, omtrent uendelige mængder energi, minus koncentration, pludseligt ”hukommelsestab” samt et hundehoved fyldt med hormoner er blot nogle af de typiske teenagerudfordringer, vi står overfor med en teenagerhund i hjemmet.

Pris 250

Læs mere her: https://www.hundetv.dk/teenager-hunden

 

Hjælp hunden gør

Mange hundeejere oplever at deres hund gør i forskellige situationer. Hunden gør i haven af forbipasserende, hunden gør af andre hunde eller mennesker. Måske gør den, når du sidder i sofaen og prøver at slappe af.

Gøen er en af hundens måder at kommunikere på, og derfor er der mange grunde til at hunde gør.

Gøen kan være generende, men som hundeejer kan du kan gøre noget ved det.

Pris 250

Læs mere her: https://www.hundetv.dk/hundeng%C3%B8r

 

Styrk din sensitive hund

Ligesom der findes sensitive mennesker findes der også sensitive hunde. Der er faktisk rigtig mange af dem.

På dette foredrag går vi i dybden med den sensitive hund, og hvordan vi bedst kan styrke hende.

Vi giver jer konkrete redskaber og øvelser der hjælper dig som hundeejer til at forstå din hund, og vide hvordan du bedst kan passe på hende og styrke hende.

Pris 250kr

Læs mere her: https://www.hundetv.dk/sensitivhund